Slender: The Arrival PC

A Slender kinőtte magát, kibővített lehetőséget ígér a folytatás.
Típus: Akció, FPS, Túlélõ Horror

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Halloween ünnep lesz a Wii U-tulajok számára

Elvégre két remek horrorjátékkal gazdagodhatnak. Az első a Slender: The Arrival, a másik a klasszikus Resident Evil 4 Wii-s portja. Mindkét cím kőbe vésett megjelenési dátumot kapott.

Megjelent a konzolos Slender: The Arrival

Azért a héten a horrorjátékok szerelmesei sem unatkoznak. A Slender: The Arrival két éve landolt PC-n, kicsit csúnyácska, kicsit elcsépelt, de azért képes a frászt hozni az emberre. Megérkezett a PS4-es és Xbox One-os verzió.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Jövő hónaptól új platformokon hódít a Slender

Habár a Slender-mánia már rég lecsengett, a Blue Isle Studios azért megpróbál ezt-azt kisajtolni a témából. A Slender: The Arrival márciusban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Nextgen gépekre is jön a Slender: The Arrival

A tavaly PC-re megjelent Slender: The Arrival nemrég az Xbox 360- és PS3-tulajokkal is megismertette a rettegés fogalmát. A készítők most az új generációs konzolokra is elhozzák a játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Slender Man a hónap végén beveszi a konzolokat

Pár éve vírusszerűen terjedt a neten a Slender című ingyenes hideglelős alkotás, amely alaposan kinőtte magát. A bővített tartalommal megtömött Slender: The Arrival a hónap végén költözik PS3-ra és Xbox 360-ra.