TGS 2012: Demon Tribe-bejelentés a Segától

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega nagy dobásnak szánja a korábban Project Omega munkacímen futó alkotását, amit ezentúl Demon Tribe néven keressünk! A teaser szájt tanulsága szerint alakváltókat személyesítünk meg kézikonzolokon és Wii U-n. Az első képektől feláll... a szőr a hátunkon.

A Sega bemutatta új akciójátékát, mely korábban Project Omega névre hallgatott. A Demon Tribe-ban a karakterek egyfajta alakváltók lesznek, s így már könnyebben vehetik fel a harcot az ellenséggel szemben. Hogy az "alakváltó" pontosan mit jelent, még nem tudni, de esélyes a vámpír és a vérfarkas.


Reméljük, még a Tokyo Game Show folyamán többet megtudunk az ígéretes fejlesztésről, mely a teaser szájt forráskódja alapján PSP-re, PS Vitára és Wii U-ra érkezik. Még azt sem tudni, hogy melyik csapat áll a Demon Tribe mögött, ahogyan a megjelenést is sűrű homály fedi. Az elkövetkezendő hetekben figyelemmel kísérjük a japán sajtót.

Az első teaser képek alapján már lázba jöttünk, csorog a nyálunk, ami nem véletlen.

4.
4.
biohazard rex
Bemutatta a játékát? én csak pár képet látok egy csajról, akinek különböző testrészeire oda photoshoppolták ugyan azokat a szimbólumokat.

#3 Szerintem meg semmi gond nincsen velük :)
2.
2.
DON GONDOCS
Megint egy új játék, szuper.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...