Újabb részletek a Project Eternityről

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Az Obsidian Entertainment a nosztalgiázók kedvében szeretne járni a Project Eternityvel, amely lassan eléri a 2 millió dollár összértékű rajongói támogatást a Kickstarteren. A fejlesztők ennek örömére számos új információval örvendeztettek meg bennünket, érintve a nem harci képességeket is.

Kevesebb, mint 100 ezer dollár kell még a 2 milliós álomhatárhoz a Project Eternity kickstarteres oldalán. A győzelem kapujában megeredt a fejlesztők nyelve és egy sor újabb infóval kápráztatták el a nagyérdeműt - azokat, akik a Planescape: Torment óta várnak egy klasszikus alapokon nyugvó szerepjátékra.

  • Számos új dolgot tanulhatunk meg a kaland során. Minden lényegtelennek tűnő információ fontos lehet, hiszen egy rejtekajtó hollétéről értesülhetünk, netán titkos tudás birtokába kerülhetünk, de egy bájital receptjéről is lehullhat a lepel.
  • A világ körüli utazás rengeteg érdekességet rejt. Javíthatjuk lopakodási képességünket, de teleportálhatunk is a fontosabb helyszínek között. Néha zárakat törünk fel, vagy csapdákat hatástalaníthatunk, persze szakirányú képesség nem árt hozzá.
  • Ha megölünk egy lényt, értelemszerűen új tárgyakat zsákmányolhatunk, de vásárolhatunk és lophatunk is magunknak. Egy kívánt cucc összetevőit megszerezhetjük a recept alapján, amiket aztán később összerakhatunk, vagy megkérhetünk egy NPC-t, hogy segítsen. A crafting tehát szerver részét képezi a Project Eternitynek.
  • Működjünk együtt társainkkal! A kaland folyamán összefuthatunk olyan vállalkozó kedvű kalandorokkal, akik csatlakoznak majd hozzánk. Javíthatjuk az ő képességeiket is, vigyázhatunk a bőrükre, s ami a legfontosabb: el kell nyernünk a szimpátiájukat és ki kell vívnunk némi tiszteletet a partin belül.

Az Obisidian több utalást tett bizonyos "lelkekre" melyek kiemelt fontosságúak lesznek a játékban. A látványért egyébként a Unity 4 engine felel majd.

7.
7.
Vamosz
Azbeszt megbasz,majdnem átfutottam ezt a hírt,huhú már nagyon várom.
6.
6.
thernielle
Ha a felsorolást a készítők innovatívnak szánták, akkor lassan már elérik az Aplle szintjét :D

De nagyon, NAGYON várom ezt a játékot, ha csak "hozza a színvonalat" nosztalgiából, már akkor rendkívül elégedett leszek.
5.
5.
hedzsooo
Erről a játékról még tuti hallani fogunk párszor, én már most nagyon várom! :D
4.
4.
daenath
Jo lesz ez (remelem nem csak nagy szavak) ha csak elerik a nagy elodok szintjet mar erdemes varni ra, addig elleszunk a Baldur's Gate Enhanced-el meg az Inquisitor-al, ezekben az inseges idokben :D
3.
3.
Mortis
Ha a társakkal való interakciók elérik a BG2 bravúros színvonalát, akkor nem lesz miért panaszkodni. :)
1.
1.
névtelenség
A Bg 1 végigvitele után és aBg2 elején járva én ezt úgy várom, mint a Messiást.

De ugye ti is felröhögtettek ezen a felsoroláson?

Nekem ezek inkább garanciák az igazi rpg színvonalra, és kevésbé újítások (teikintve, hogy már 100 helyen 100 féle képen láttam őket máshol más játékokban).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...