Visszatér a 3D Realms-féle Earth No More

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszas csend után újra hallatott magáról az Earth No More. A 3D Realms posztapokaliptikus FPS-éről gyakorlatilag azóta nem hallottunk, mióta kiélesedett a Duke Nukem Forever-botrány - úgy látszik, Scott Miller és a csapat mostanra szedte össze magát, hogy megvalósítsa a projektet.

Most, hogy a Duke Nukem Forevert befejezte más, a 3D Realms visszatérésre készül: bár formális bejelentés még nem volt, úgy fest, újra előkerül a srácok Earth No More című projektje, ami egy posztapokaliptikus FPS lesz. A játékot még 2007-ben jelentették be PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a megjelenését pedig 2009-re ígérték - még előzetest is írtunk anno róla, annyira bejött az ötlet.

Más kérdés, hogy azóta semmit nem hallottunk a fejlesztés felől, aminek vélhetően nem tett jót a Duke Nukem Forever körülötti botrány, ráadásul az sem segített rajta, hogy a 3D Realmst azzal vádolták: lopta az Earth No More címet és az elképzelést. Most a játék mégis elkészülhet, a Gambitous nevű weboldalon újra felbukkant a cím.

A Gambitious egy Kickstarterhez hasonló pénzgyűjtő oldal, fontos különbség viszont, hogy itt a játékosok nem csak adományozhatnak, de részesedést vásárolhatnak a projektekből, tehát az eladások után bevételhez is juthatnak. A másik lényeges, megemlítendő tény a szájt kapcsán, hogy azt maga Scott Miller, a 3D Realms atyaúristene alapította többedmagával.

Így azért érthető a kapcsolat, nem? Noha a gyűjtés még nem kezdődött meg, a projektet már lehet "követni", hogy értesüljünk a legfrissebb infókról. Az Eurogamer értesülései szerint a 3D Realms egy másik csapattal karöltve vágott bele az újbóli fejlesztésbe, ahogy tette azt annak idején a Max Payne és a Prey esetében, ahol a Remedyvel, illetve a Human Headdel szövetkezve dolgozott.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

6.
6.
jaja, most állnak neki. 13 év múlva talán kész is lesz :)
4.
4.
QuartoDestra4
>3D realms
>megvalósít
i lold
1.
1.
giga321
Remélem hamarosan játszhatunk is vele és marad a box,ps3 pc felállás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...