Earth No More

A Nyolcadik Utas A Halál, a Világok Harca, a Terminátor, a 28 Nappal Később és a Dolog című klasszikusok által ihletett játék.
Típus: FPS

Új tulajdonoshoz került az Earth No More márka

Van rá némi esély, hogy a 3D Realms 2007-ben bemutatkozott posztapokaliptikus játéka egyszer napvilágot lát. Ezúttal a védjegy körüli huzavona kapcsán hallunk róla, a márka átkerül a fejlesztők atyaúristenéhez, Scott Millerhez.

Visszatér a 3D Realms-féle Earth No More

Hosszas csend után újra hallatott magáról az Earth No More. A 3D Realms posztapokaliptikus FPS-éről gyakorlatilag azóta nem hallottunk, mióta kiélesedett a Duke Nukem Forever-botrány - úgy látszik, Scott Miller és a csapat mostanra szedte össze magát, hogy megvalósítsa a projektet.

Earth No More - újabb látnivalók érkeztek

Megérkeztek az első igazi látnivalók az Earth No More című játékból, mely PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fog megjelenni a tervek szerint még az idén.

Radar Group megalakulás, Incarnate bejelentés

Tegnap megalakult a Radar Group kiadó, megerősítették a Prey 2 készültét, új képeket adtak ki az Earth No More-ból, és bejelentették az Incarnate-et.

Earth No More

2006. november 6-án Helsinkiben új játékfejlesztő csapat alakult. A Recoil Games-t a Max Payne játékok atyja, Samuli Syvähuoko alapította, azzal a kicsit sem apró céllal, hogy segítségével új stílust vigyen a játékiparba. Ez a stílus a cinegame lesz, mely állítólag mozi élményt varázsol számítógépeink képernyőire.

Leleplezték a 3D Realms egyik új játékát!

A Duke Nukem Forever készítői két új játékon is dolgoznak, ám egyiknek sincs köze a szőke macsóhoz. Ma este az egyes project, az Earth No More mutatkozik be.