Mégis lesz új Carmageddon!

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az SCi helyzetjelentéséből megtudtuk, hogy az év első felében $26,5 milliós veszteséggel zártak, valamint, hogy mégis lesz új Carmageddon, meg Total Overdose is!
Az SCi helyzetjelentéséből megtudtuk, hogy az év első felében $26,5 milliós veszteséggel zártak, valamint, hogy mégis lesz új Carmageddon, meg Total Overdose is!

Az igen durva költségvetési minuszt látva nem sok bíztatót jósolhatunk a cégnek, ettől függetlenül mégis töretlenül készítik új projectjeiket. Az SCi-Eidos páros jelenleg az alábbi játékokon dolgozik: Conflict: Global Storm, Conflict Global Storm 2, Championship Manager PSP, Commandos Stike Force, Hitman: Blood Money, Rogue Trooper, Tomb Raider Legend, Total Overdose 2, Battlestations Midway, Just Cause, Reservior Dogs, Zero Tolerance, Carmageddon és Highlander. A Global Storm, a Total Overdose és a Carmageddon bejelentése még nem történt meg, de a lista a kiadótól jött, szóval tutira vehetitek, hogy készülnek a folytatások!
5.
5.
Madd Dogg
mé bazzeg Linuxon mi fut?
4.
4.
Daks
se vele se nelkule! :) EA nelkul nem lenne nfs, gyuruk ura, harry potter, fifa, nhl es meg sorolhatnam. microsoft nelkul nem lenne windows jajj de jo lenne :D.
3.
3.
Bloodrose
Sosem szeretem, ha egy kiadó tönkremegy, sdzegény Acclaim-t is úgy sajnáltam legutóbb, remélem rendbe jönnek. Egyedül az EA csődje nem hatna meg játékfronton, meg a Microsofté, és ennek semmi köze a játékaik minőségéhez, a cégpolitikájuk szúrja a szemem.
2.
2.
fojesz
Jövök veled. De csak a tomb raider miatt. :)
1.
1.
lewton6
a hitman-t MÉGSZÉP hogy elkészítik! ellenben én megyek oda és készítem KI őket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...