Már 100 fős a Project Titan fejlesztőcsapata

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Jól haladnak a Blizzard következő MMO-jának a munkálatai, a Project Titan néven emlegetett játék fejlesztőcsapata mára 100 fősre duzzadt. A címről egyébként még mindig nem tudni semmit, noha a készültét - megannyi pletyka után - már lassan két éve elismerte a Blizzard.

A Blizzard még mindig nem hajlandó beszélni a Titan munkacímet viselő MMO-járól, ezért kénytelenek vagyunk más jellegű hírmorzsákba kapaszkodni: most éppen a fejlesztőcég alelnöke, Rob Pardo árulta el a PC Gamernek, hogy a projekt a munkálatok kellős közepén tart, és a játékot hegesztő csapat mára 100 fősre duzzadt. Pardo hasonlata szerint a fejlesztést három emberrel is el lehet kezdeni - ezek után képzelhetitek, mennyire rápörgött a Blizz az új MMORPG-re.

A Project Titanról régóta pletykálnak, a Blizzard azonban csak a tavalyi év elején ismerte be, hogy már dolgozik a következő MMO-ján. A játékról nem tudunk semmi konkrétumot, a korábbi nyilatkozatokból annyi szűrhető le, hogy nem lesz köze a World of Warcrafthoz, és nem is célja helyettesíteni azt. Úgy tudni, maga az univerzum is teljesen friss lesz, tehát a Diablóhoz és a StarCrafthoz sem nyúlna hozzá a csapat.

21.
21.
Elyas
#20: 1. ő előfizetőről beszélt a LoL meg nem előfizetős... az állításod eleve rosszul van megfogalmazva
2. Ő a leghíresebb RTS esportot mondta... nem pdeig az MMOt... olvass figyelmesebben

#19: nálam a legjobb rts a WarcraftIII de ez izlés dolga :D
17.
17.
Elyas
#11: tényleg... a TL2-t hol tudnám megvenni dobozos formában?(és az ár is kéne minél kisebb)
16.
16.
D-day
Ez is olyan lesz mint a Wow lemerném fogadni, action bar talentt stb csak már univerzumba ültetve más történett.CoD csak mmorpg be, ezek nem évente adják ki ugyan azt a gamet majd hanem 10 évente adnak ki 1 ett xD
15.
15.
xanatos0911
#6: Az "=" jel utáni rész pont Rád vonatkozik, pl. Mellesleg további játék előtt ajánlok egy jobbféle magyar helyesírásról szóló könyvet.

#7: Humorérzék kell, semmi több. Egyébként pedig van benne ráció, sajnos valóban erősen csúsznak a B kategória felé. A fanboyok pedig sokan vannak és ők azok akikbe berögzült az, hogy a nagy Blizzard szent és sérthetetlen. Pedig nem az. Kezd átlagos produktumokat kiadni és bizony csak a pénzéhsége maradt meg emellett. Erre a két legjobb példa a WoW havidíj és a Diablo 3 RMAH. Pénz beszél, kutya ugat és a fanboyok pont ennek esnek "áldozatául", csak ők maguk sem tudják és ezért is fogják megvenni a játékaikat. Az pedig alaptalan kijelentés, hogy pont leszarná mindenki azt, hogy egy játék dobozán ott van-e a Blizzard logoja vagy sem... a régi hírnév és orbitális hype, lásd: Diablo 3 vs. Torchlight 2.
14.
14.
Killerbee
#6: Minecraftot nem fikázni. :)
Inkább a "menny" szót gyakorold még egy kicsit helyesen leírni.
13.
13.
daenath
Na ez majd "foradalmasitja az MMO-t" cimu prioject lesz "titani" eroforrasokal :)
12.
12.
KeXxX
én is beszállnék a csapatba. belehet?
11.
11.
Ooorky
#9: Körülnéztem, ugyanis még mindig nálam van haver Starcraft 2-je, amit megvétel után 3 héttel adott ide kipróbálásra, mert szerinte egy hulladék (legszebb, hogy beruházott Diablo 3-ra is, azóta is rajta röhögünk Torchlight-ozás közben. Ugyanaz a 'minőség' negyed annyiért ^^).
10.
10.
randall13
Blizzard és a minőség ^^ Egykor talán. 10 évig tömte a zsebüket a sok hülye wowos, ez idő alatt sajnos el is felejtettek jó játékot csinálni. A statisztikák elől a homokba dugták a fejüket, úgy tűnik a pandás játékuk bukása miatt elgondolkoztak egy nagyobb projekten. Kérdés, hogy egy múltba vesző Starcraft 2, egy felejthető Diablo 3 és szarabbnál szarabb WoW kiegészítők után mire számítson az ember ettől az MMO-tól.
9.
9.
Lorthirash
#8: StarCraft 2 egyántalán nem halott nyugodtan nézz körül a legnépszerűbb RTS ek között van nincs jobb nála
8.
8.
Ooorky
#7: Aha...
Diablo 3 statisztika Xfire alapján:
http://img594.imageshack.us/img594/9122/d3hoursplayedmay16toaug.png
De itt megnézheted a frisset is:
http://beta.xfire.com/games/d3

Ez tényleg egy minőségi játék életgörbéjét mutatja... Elvileg hány ember csinálta hány évig?
Starcraft 2 multijának ingyenességéről szóló pletyka pedig nocomment, kihalt az is, mint egy vidéki kisbolt vasárnap este.
7.
7.
Gamelord
#5: Nem nagyon találok értelmes gondolatot a hozzászólásodban, még ha csak poénból írtad is. létszám eloszlása: hülyeség. 10+év:hülyeség. B kategóriás: hülyeség. Fanboyok úgyis megveszik: hülyeség(pont leszarja mindenki h blizzard, az számít hogy élvezhető e).
No persze ezen kívül korrekt hozzászólás.
6.
6.
Toorey
#5: K#ussoljál már ne itt okoskodj! A Blizz az eggyik legjobb és mindig mindig minőségi produktukot alkotnak. Menny vissza Mnecraftozni!
5.
5.
Ooorky
Takarítók: 17 fő.
Portások: 4 fő
Aktuális főnök unokaöccse aki semmit se csinál, de kell neki a munkahely: 52 fő
Vezetőség: 24 fő
Ténylegesen projekten dolgozók: 3 fő
=
10+ év alatt összeraknak egy árazáson kívül minden tekintetben b kategóriás valamit, amit a fanboyok úgyis megvesznek.
4.
4.
PapaVoodoo
A Blizzardot ismerve legalább 8-10 évig még szöszölnek rajta... :D
3.
3.
Dark_Temptation
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...