Még idén megjelenik a DayZ

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ArmA II népszerű modjából, a DayZ-ből készült önálló játék még idén meg fog jelenni, ezt a modifikációt kitaláló Dean Hall árulta el. Hall szerint ezt a célt tűzte ki maga elé a csapat, és mindenképpen el is akarják érni, ahogy abban is biztosak, hogy olcsón fogják árulni a játékot.

A DayZ-t kitaláló Dean Hall, aki azóta zsíros állást kapott a Bohemia Interactive-nál, az Eurogamer Expo falai között árulta el, hogy a fejlesztőcsapatnak mik a tervei a mod alapján készült teljes játék megjelenése és árazása kapcsán. Hall szerencsére csupa jó hírrel kecsegtetett, a játékosoknak nem kell sokat várniuk a programra, és nem is kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk érte.

"Még az év vége előtt meg kell jelennie" - kezdte Hall, aki szerint a csapat abszolút elkötelezett az ütemterv tartásában, nincs semmi "reméljük", itt csakis "kell" van. Ráadásul azt is hozzátette - persze ezt is különösebb konkrétum nélkül -, hogy a DayZ olcsó játék lesz, a projekt esetében ugyanis a Bohemia nem függ az eladásoktól és az anyagi sikertől, a lényeg, hogy minél több emberhez jusson el a program.

Hall szerint szerint a jövőben mértékkel állnak majd hozzá a játék továbbfejlesztéséhez, de reméli, hogy hamarosan néhány látványosabb, extravagáns ötletet is bemutathatnak. A DayZ egyébként PC-re készül, de Hall korábban nem zárta ki, hogy a játék sikere után elkészülhetnek a konzolos portok is.

15.
15.
acs95
és már meg jelent vagy mikorra várható a megjelenés és a megvásárlása hogy lesz nettes lesz mint a Minecraft vagy megrendeled netten vagy valahol és a cd-t küldik?
13.
13.
frankdelgado
#12: "vagy az 576-ba és ott lenne a polcon"
7.
7.
Kreto
#6: Ez hogy sikerült :D nah mind1

3# Mivel még alfaverziós volt a játék. Amúgy elég jó lesz próbálja ki mindenki akinek tetszik a zombis túlélős játék.
4.
4.
wolfwarrior
Nevezzetek hülyének de szerintem a Dayz és a Warz verseng kijelenik meg előbb és ki hódítja meg a népszerűségi versenyt és ezzel veszi el a játékosokat a másik elöl ebben a műfajban.
2.
2.
Gurren
#1: amikor kijött a mod, nagyon sokáig az arma 2 vezette az eladási listát steamen. ha azt képesek voltak megvenni az emberek teljes áron, akkor ezért is kifizetnének annyit.
1.
1.
randall13
Drágán nem is venné meg senki.. xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...