DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.

Lebukott a Bohemia, a stúdió már aktívan dolgozik a DayZ 2 videójátékon

A Microsoft és az Activision bírósági tárgyalásán rengeteg apró információ látott már napvilágot: többek között a Bohemia is elhintette, hogy már aktívan dolgozik a DayZ folytatásán.

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.

Íme, az Xbox Game Pass májusi újdonságai

Májusban sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass-előfizetők, legyenek akár a konzolos vagy a PC-s szolgáltatás felhasználói. Mától például a Red Dead Redemption II-t is letölthetjük Xbox One-ra.

Új pálya érkezik a DayZ-hez

Habár az Inside Xbox tegnapi adása nem sok emlékezetes hírrel szolgált, arról mindenképpen érdemes szót ejteni, hogy új pályát jelentettek be a DayZ-hez, ahol a zombik mellett immár a medvék is megkeserítik az életünket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

PlayStation 4-re látogat a DayZ

Bizonyára már sokan nem emlékeznek rá, pedig a készítők többször is felhívták rá a figyelmünket, hogy 2018 a DayZ éve volt… Nos, úgy néz ki, hogy idén ismét adnak egy esélyt a játéknak, jövő héten rajtol el a PS4-es verzió.

Befutott a végleges DayZ, a hétvégén kipróbálható

Fél évtized után a Bohemia Interactive multis shootere végre kilépett az Early Access-fázisból a Steamen. A premiert egy ingyenes hétvégével ünnepli a cseh fejlesztő: egészen december 17-ig nyúzhatják a címet az érdeklődők.

Elstartolt a DayZ bétája, a héten Xboxra is jön

A Bohemia zombis túlélőjátéka még 2013-ban élesedett a Steam Early Access kínálatában. Öt év és négymillió eladott kópia után végre itt a stabil bétaverzió, ráadásul a héten az Xbox Game Preview programba is bekerül a cím.

Öt év után végre bétafázisba lép a DayZ

A Bohemia Interactive finoman szólva sem kapkodta el a DayZ fejlesztését. A korai hozzáférésű változat még 2013 végén jelent meg, és öt év kellett ahhoz, hogy alfából bétafázisba lépjen a nyitott világú zombis túlélőjáték.

GC 2018: Jövő héten érkezik az xboxos DayZ

Hiába ő a túlélőjátékok apukája, továbbra is várni kell a PC-s DayZ 1.0-s változatára. Addig is a Bohemia Interactive szorgosan kalapálja az xboxos verziót, amely a jövő héten beveszi az Xbox Game Preview-t.