DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.
Típus: Akció, FPS, Zombis

Új pálya érkezik a DayZ-hez

Habár az Inside Xbox tegnapi adása nem sok emlékezetes hírrel szolgált, arról mindenképpen érdemes szót ejteni, hogy új pályát jelentettek be a DayZ-hez, ahol a zombik mellett immár a medvék is megkeserítik az életünket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

PlayStation 4-re látogat a DayZ

Bizonyára már sokan nem emlékeznek rá, pedig a készítők többször is felhívták rá a figyelmünket, hogy 2018 a DayZ éve volt… Nos, úgy néz ki, hogy idén ismét adnak egy esélyt a játéknak, jövő héten rajtol el a PS4-es verzió.

Befutott a végleges DayZ, a hétvégén kipróbálható

Fél évtized után a Bohemia Interactive multis shootere végre kilépett az Early Access-fázisból a Steamen. A premiert egy ingyenes hétvégével ünnepli a cseh fejlesztő: egészen december 17-ig nyúzhatják a címet az érdeklődők.

Elstartolt a DayZ bétája, a héten Xboxra is jön

A Bohemia zombis túlélőjátéka még 2013-ban élesedett a Steam Early Access kínálatában. Öt év és négymillió eladott kópia után végre itt a stabil bétaverzió, ráadásul a héten az Xbox Game Preview programba is bekerül a cím.

Öt év után végre bétafázisba lép a DayZ

A Bohemia Interactive finoman szólva sem kapkodta el a DayZ fejlesztését. A korai hozzáférésű változat még 2013 végén jelent meg, és öt év kellett ahhoz, hogy alfából bétafázisba lépjen a nyitott világú zombis túlélőjáték.

GC 2018: Jövő héten érkezik az xboxos DayZ

Hiába ő a túlélőjátékok apukája, továbbra is várni kell a PC-s DayZ 1.0-s változatára. Addig is a Bohemia Interactive szorgosan kalapálja az xboxos verziót, amely a jövő héten beveszi az Xbox Game Preview-t.

Új grafikus motorra költözik a DayZ

Sokan vannak, akik hisznek a kínai horoszkópban, és komolyan gondolták, hogy 2018 a kutya éve. Nos, ők tévedtek. A DayZ készítői bejelentették, hogy ez az év a DayZ éve lesz: új grafikus motorra és Xbox One-megjelenésre számíthatunk.

DayZ - PS4-re is jön, de az első az Xbox One

A Bohemia illetékese megerősítette, hogy a DayZ el fog készülni PlayStation 4-re, de ezen a platformon kell a legtovább várnunk a túlélőjátékra. Először az Xbox One-tulajok kapják meg, s csak utána futhat be a Sony konzoljára.

Jövőre kilép az Early Accessből a DayZ

Fontos év előtt áll a DayZ rajongótábora, a fejlesztők letették a kisdobosesküt, hogy jövőre mindenképpen kilép az Early Accessből a játék. Emellett a konzolos változatot is 2018-ra ígérik.