12 milliónál tart a Left 4 Dead-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Valve írója a VG247-nek árulta el egy interjú során, hogy hol tart most a sorozat, ezen felül néhány gondolatot is megosztott a kiadó-fejlesztőcég marketingjével kapcsolatban. Reméljük, ha már így dobálóznak a számokkal, hamarosan valami újat is kapunk a témában - ha a Half-Life 3-ról úgysem álmodhatunk...

A Left 4 Dead - bár sokak szemét szúrta, hogy elvonta a Valve figyelmét a Half-Life folytatásáról - remek játék volt, és a kétfelvonásos kooperatív zombihentet a játékosok is szerették. A VG247 a Valve írójával, Chet Faliszekkel készített interjút, aki elárulta, hogy a Left 4 Dead két része eddig több mint 12 millió eladott példányt élt meg. Bár a platformbontásról, illetve a két epizód közötti eladási arányról nem hullt le a lepel, az eredmény így is megsüvegelendő.

A téma kapcsán Faliszek a Valve marketingjéről is beszélt. Elmondása szerint a cégnek nincs szüksége túl sok hájpra, ő úgy véli ugyanis, hogy "ha egy játék igazán jól szerepel megjelenés előtt, a játékosok tudni fogják, hogy a kiadó nem a PR-bullshitet adagolja nekik". Ebben az internet is partner: "Csak hagyjuk, hogy a játék magáért beszéljen, mert az internet miatt már nem lehet letakarni a játékosok szemét."

Azt nem tudni, hogy mik a Valve tervei a Left 4 Dead-széria kapcsán.

13.
13.
kozveszelytelen
Egyetértek adye, én is imádom, és örülök, hogy folytatják. Ha már a sorozatoknál vagyunk, ma bukkantam egy magyar sitcom sorozatra, és tök vicces, Nekem tetszik. Van készen már pár rész http://tllg.net/buszmegallo
7.
7.
A jövője lehetne a szériának egy kiváló harmadik rész, és most már multi-platformként jöhetne PS3-ra és Wii U-ra is akár!
3.
3.
l4cyk4
"Csak hagyjuk, hogy a játék magáért beszéljen, mert az internet miatt már nem lehet letakarni a játékosok szemét."

A baj csak az, hogy sokaknak nem is kell letakarni a szemét mert maguktól tartják csukva. :(
2.
2.
Edy92
Demok gameplay videok es a tortenet ismerete tudataban lehet tudni mire szamitsunk sztem. A game mai napig egy szuperiul kivitelezett tortenet nagyon birom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...