Autós üldözés a Medal of Honor: Warfighterben

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 4.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj előzetessel jelentkezett a Medal of Honor: Warfighter, ezúttal az egyjátékos kampány egyik izgalmas jelenetébe tekinthetünk bele. A Tier 1 operátoroknak rendelkezniük kell B-kategóriás jogosítvánnyal is, hiszen egy ellenséges terroristavezér elfogásához Pakisztán utcáin kell autókázniuk.

Peacher és csapata egy furfangos mesterlövészt üldöznek terepjárójukkal Karachi város piszkos nyomornegyedében. Remélhetőleg nem agyonscriptelt jelenettel lesz dolgunk - de! -, s legalább mi magunk irányíthatjuk a verdát. Hasonlóan feszes, valós ihletésű szituációk járják át a hónap végén megjelenő Medal of Honor: Warfightert. Köszönjük, Cuppak!

A bétateszt holnap veszi kezdetét az Xbox Live-on. Egyetlen pályán és egyetlen játékmódban tehetjük próbára magunkat.

23.
23.
dobiboy-18
Ma kezdõdik a multiplayer béta,ami alapján-sokakkal egyetemben-dönteni fogunk a játék megvételével kapcsolatban.Az igaz hogy csak xbox-on sajna,de támpontnak az is valami,mert az EA nem halmozott el minket multi videókkal.Remélem jó lesz!
19.
19.
mrxten
#17: na, hogy lezárjam végre ezt az értelmetlen vitát ->

http://www.battlefield.hu/content/2011/01/26/Medal_of_Honor_es_Battlefield_3_beta
18.
18.
Cuppak
#17 Hol írja az a papír hogy béta hozzá férés MOH:W-hez? Sehol..

Úgy tűnik, a mai nap a limitált és a gyűjtői változatoké.

Az EA bejelentette a Medal of Honor Limitált Kiadását, és annak tartalmát.

A játékosok kizárólagos hozzáférést kapnak az MP7-hez, egy olyan egyedülálló fegyverhez, amit a Tier 1 irányítók használtak a harcban. A Limitált Kiadás tulajdonosai továbbá már az első naptól előnnyel indulnak, ugyanis megkapják a TOZ-194 és 870MC2 típusjelzésű shotgunokat, míg a többieknek fejlődniük kell, hogy kioldhassák ezeket a fegyvereket... Igazságos? Igazságtalan? Szerintetek? Kommentekben várjuk a véleményeteket! Ha érdekel a Limitált Kiadás, látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol már elő is rendelhetitek.

BF3 Limitált kiadás: A DICE szerint ingame tartalommal lehet leginkább megfogni a tisztelt játékost, mintsem ilyen-olyan fröccsöntött műanyag, kétes minőségű játékkatonával. A limitált kiadás tíz plusz fegyvert tartalmaz majd a Battlefield 2-ből, négy járművet, tíz egyedi dögcédulát, 12 plusz rangot a multiplayer módban, valamint nyolc, sehol máshol nem megtalálható játékbeli testreszabási lehetőséget - ezzel is hangsúlyozva azt, hogy bizony mi vagyunk a keményarcok, mert prémium kiadást vásároltunk.
17.
17.
atesz89
#16: Látom nagyon okos vagy! De én emlékszem h azért vettem meg a limitedet mert adtak hozzá ingyen dlc-t meg beígérték a új moh betajat. Haverokkal meglepődtünk h nem kapunk betat. AMÚGY 1 KÉRDÉS ÉS VÉGEZTEM MINEK RAKTÁK VOLNA BELE EZT A SZAR PAPÍRT A DOBOZBA HA NEM ÚGY LENNE AHOGY MONDTAM? EZEN GONDOLKOZZ EL MIKOR MÉG SENKI SEMMIT NEM TUDOTT AZ ÚJ MEDALRÓL. Most is ez lesz benn lesz a bf4ről a reklám és még nem is tudunk róla semmi.
16.
16.
Cuppak
#14 Hát szerintem te nagyon kavarsz valamit.. ha MOH 2010-t elő rendelted akkor kaptál hozzá férést bf3 bétához, ha most MOH Warfightert előrendeled akkor kapsz béta hozzáférést BF 4-hez... SOHA nem kapsz MOH béta hozzáférést ha BF-t rendelsz, ez biztos így van, amit mondasz az hülyeség
14.
14.
atesz89
Akkor ez mi? Ugyanez volt a BF3 nál is az ígéret csak ott a Medalra volt.
http://kepfeltoltes.hu/121004/bf4_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.MOH_warfighter_en_IE
13.
13.
Cuppak
#12 Tessék? Soha nem mondták, amilyen képet te mutattál arra nincs ráírva hogy béta hozzáférés lesz MOH:W-hez, Ha MOH:W-t elő rendeled akkor kapsz BF4 béta hozzá férést

Limited Edition tartalom:

A Limited Edition tartalma:

Exkluzív álca az egységek számára
MP-7 fegyver
Azonnal elérhető a TOZ194 shotgun
Azonnal elérhető a 870MCS shotgun
12.
12.
atesz89
Dehogy nem benn volt a BF3 dobozban a h a következő medal of honor rész bétáját ki lehet majd próbálni. Aki megveszi a Medal of Honor:W-t ő is tesztelheti majd a BF4 bétáját.
http://www.jatekfanok.abbcenter.com/weboldal/jatekfanok/cikkek/170791_normal_moh-leaflet-474x600.jpg
11.
11.
mrxten
#6: például az új Dragon Age -t
10.
10.
Cuppak
#8 Hmm? Nem, soha nem mondták hogy MOH:W-vel bétázhatsz ha előrendereled BF3-t, még akkor senki se tudta hogy lesz moh:w
9.
9.
RaZe_G'
Sajnos megjelenéskor nem tudom megvenni mert már előrendeltem a bo II-t és acIII-at de mindenképp befogom szerezni...:D
8.
8.
atesz89
Hnap kezdődik a box béta. Nem tudtok valamit arról h lenne PC-s béta.Elvileg beígérték aki megvette a BF3 limitedet az bétázhat a moh:w-vel. Így lesz ez a Medalnál is aki ebből megveszi a limitedet mehet majd BF4 bétázni.
7.
7.
markoci555
hát most a játék nem tudom milyen lesz mert még mindig le vagyok ragadva a mohaa-nál de ez a videó nagyon tuti
6.
6.
dyousee
Nagyon zsír a frostbite2, ahogy a videó is. Kiváncsi vagyok milyen játékokat fognak még készíteni ezzel a motorral...
5.
5.
Yanez
Már egy ideje nagy divat lett ez a "rakjunk be a gaméba autózást is" dolog.Hamarosan minden játékban benne lesz;Rayman,Pacman,Fifa meg mondjuk Tekken.A GTA 10-ben meg majd gyalogolni fogunk és egy kereket sem látunk :)
4.
4.
Hubert Cumberdale
#3: Az zsír lenne, de azért még maradok a kétkedésnél :D
3.
3.
Cuppak
#2 Ha elolvasod a MOH:W blogját akkor nem, ez olyan lesz mint egy NFS verseny MOH:w-ben, a kocsit te fogod magad irányítani 3-4 percen át..
2.
2.
Hubert Cumberdale
Kíváncsi vagyok mennyi beleszólásunk lesz ebbe az üldözésbe. Gondolom kétszer meg kell majd nyomni a 'w'-t meg egyszer a space-t.
1.
1.
Cuppak
Fasza lesz, olyan jó lenne egy ilyen környezetű NFS játék :D.. új infók: 72 fegyver lesz, 72 katona, 74 medál, 216 "weapon pins" nem vágom mit jelent, 31 ribbon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...