Call of Duty 2 hírkavalkád

  • Írta: Daks
  • 2005. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Több érdekes infó is érkezett a Call of Duty 2-ről. Van itt minden földi jóság: friss képek, trailer, demó honosítás, hírek és konzolos érdekességek is...
Több érdekes infó is érkezett a Call of Duty 2-ről. Van itt minden földi jóság: friss képek, trailer, demó honosítás, hírek és konzolos érdekességek is...

- Elsőként jöjjön néhány vadi új screenshot, mely a Call of Duty 2 PC-s verziójából származik:

- Hogy a majdani Xbox 360 tulajok se szomorkodjanak, az ő átíratukból is kaptunk pár szépséget:

- Harmadszorra jöjjön egy igazi hazai finomság: Zagash elkészítette a nemrégiben megjelent demó honosítását. Az alig 1 megát nyomó kis ápdétet letölthetitek a callofduty.hu rajongói oldalról!

- Szintén a callofduty.hu-s kollégáink szállították az infókat, miszerint a teljes játékban megtalálhatóak lesznak majd a M1897 Trench Gun (Shotgun), a Gewehr 43, a Grease Gun, a PPS42, a SVT40, a TT30, a Webley, a Scoped Lee-Enfield, a Scoped Gewehr 43, az AN-M8 Smoke Grenade, a No.77 WP Smoke Grenade, a Nebelhandgranate és az RGD-1 Smoke Grenade fegyverek. A multi móka pályalistája pedig a következő lesz: mp_breakout, mp_brecourt, mp_burgundy, mp_carentan, mp_dawnville, mp_decoy, mp_downtown, mp_farmhouse, mp_leningrad, mp_matmata, mp_railyard, mp_toujane, és mp_trainstation. Magyar kollégáink a single player módnak is utánanéztek, értesüléseik szerint a következő kampányok lesznek majd elérhetőek: 1941 Orosz védőként Moszkva, 1942 Angol divizió Észak Afrikában, 1943 Tankparancsnokként Észak Afrika, 1944 Amerika, D-Day. Nagyon kitettek magukért a srácok, köszönet az infókért! ;)

- Konzolos hír is érkezett mára: az Activision ígéretei szerint a Call of Duty 2: The Big Red One PS2-es és Xbox-os változatai kompatibilisek lesznek egymással, így a többjátékos bulit egyidejűleg a 2 rivális platformon is lehet majd tolni.

- Végére marad egy igazi ínyencség. A Worthplaying-ről 2 vadi új trailer is letölthető: egyik a Tank Hunt, másik a New Villers névre keresztelt múvi, méretük 61, illetve 36 Mbyte. Erősen ajánlott mindkét animáció megtekintése!
4.
4.
fojesz
Tényleg, mea culpa. A lényeg, hogy tudom miről is van szó. :))



Új játékmódok lesznek egyébként?
3.
3.
Daks
amugy osszetevesztetted, az a railyard! harbor nem lesz benne.
2.
2.
Daks
meg a carentan, brecourt, railyard :D. de imadom oket!
1.
1.
fojesz
Váááá... ott a jó öreg harbor... :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...