Elérhető az Anno 2070: Deep Ocean

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Szép csendben megérkezett a tavalyi év egyik legjobban sikerült városmenedzselő stratégiájának első expanziója, mely a Deep Ocean alcímet kapta. A csomag új civilizációs szintet és a Genius osztályt tesz elérhetővé a Tech frakcióban - küldetéseink jobbára az óceán mélyén zajlanak. Csekkold a trailert!

Már elérhető a digitális elosztókon az Anno 2070 első nagyobb kiegészítője, a Deep Ocean. Egy új civilizációs szintet hoz el, melyben egy új osztály, a Genius képviselteti magát a Tech frakcióban. Új járműveket és tárgyakat kapunk, melyek elősegítik az új gazdasági erőforrások kitermelését az eleddig ismeretlen forrásból, azaz a víz alól. A játékmenetet is számos változás érte - a részletekért olvasd el a korábbi hírünket!

A megjelenés mellé egy előzetessel kedveskedett nekünk a Ubisoft:

6.
6.
gyuryy
hello olyan kérdésem lenne hogy feltelepítettem az alapot is és a kiegészítőt is és elindítom amikor logen van akkor beírom az adatokat és aztírja hgoy nemtud csatlakozni a serverhez ezzel mit tudok csnálni?
5.
5.
dyousee
Nagyon jó, van egy hangulata.
4.
4.
Dr_Durden
Amúgy a játék jó, olyan mint a többi anno, ha azokat szeretted ezt is fogod. #1 itt a kereskedelmen és a logisztikán van a nagyobb hangsúly, a városépítés 1 kicsit szerényebb mint a simcityben
3.
3.
Dr_Durden
0:16 "the scientist of the techs deciphering the secrets of the SEMEN" XDXDXD
1.
1.
Sanyeszpaloc$
fasza. Nem ismerem ezért kérdem hogy ez olyasmi mint egy sim city vagy mijen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...