Adj nevet a PlayON logójában szereplő figurának!

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Mindig is díjazzuk azokat az ötleteket, amikor olvasóink ilyen-olyan nyereményekkel gazdagodhatnak, még akkor is, ha nem kell túlzottan megerőltetni magukat. A PlayON nyereményjátékot indít, amiben a logójában szereplő figurafejhez keres nevet és testet. Megéri részt venni az akcióban!

Te szeretnél lenni a PlayON figurájának névadója? Szeretnél egyet a Far Cry 3- és Assassin's Creed III-relikviák közül? Jól mutatna a polcodon a Guild Wars 2 gyűjtői kiadása? Nosza, tedd próbára kreatív vénádat!

"Hosszú idő telt el a CDProjekt - PlayON név- és logóváltás óta, biztosan sokaknak feltűnt a PlayON logójában szereplő, fejet formázó grafika (igen, az egy figura feje). Úgy gondoltuk, hogy ez a figura megérdemel egy nevet és egy testet, hogy senki se tévessze össze egy töklámpással.

Ezennel a PlayON Magyarország nyereményjátékot hirdet, amiben a játékosok segítségét kérjük egy olyan hősies, megkapó név kitalálásában és a hozzáillő test megalkotásában, amellyel kabalánk bátran indulhat világhódító útjára. A feladat egyszerű: alkoss a logónkban található fejhez egy testet szabadon választott technikával (kézi rajz, digitális képkészítés stb.). Segítségként innen letölthető a fej nagyfelbontású képe (nem kötelező használni). Tüntesd fel az általad megalkotott figurának választott nevet a képen, és töltsd fel azt Facebook-oldalunkra az alábbi linken található Facebook-alkalmazás segítségével.

Természetesen a jutalom sem marad el. A PlayON zsűrije által legjobbnak talált kép és név kombináció jutalma egy igen értékes és kereskedelmi forgalomban már nem kapható Guild Wars 2 Gyűjtői kiadás.

Kiválasztásra kerül egy közönségdíjas alkotás is, amit a Facebookon leadott szavazatok alapján ítélünk oda (szavazni szintén a Facebook-alkalmazás segítségével lehet), jutalma pedig egy Far Cry 3 relikviákból összeállított ajándékcsomag.

Annak érdekében, hogy mindenkinek meg legyen a nyerési esélye, sorsolás útján is kiválasztásra kerül egy nyertes, amely sorsoláson minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy Assassin's Creed 3 Nyereménycsomag.

Itt a Facebook-alkalmazás címe, ahová a műveket várjuk, és ahol szavazni is lehet."

Részletek:

  • Minimális képméret: 600*600 px; 72 dpi
  • Nyertesek és kiválasztási módjuk:
    • Legjobb kép és név kombináció: a PlayON zsűrije választja ki a nyertest, nyereménye pedig egy Guild Wars 2 Gyűjtői Kiadás.
    • Legtöbb szavazatot gyűjtő kép: a Facebook-alkalmazásban a legtöbb szavazatot szerző kép feltöltője, nyereménye pedig egy Far Cry 3 ajándékcsomag, aminek a tartalma: hátizsák, törölköző és insanity póló.
    • Sorsolás útján kiválasztott győztes: ezen sorsolásban minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy Assassin's Creed 3 Nyereménycsomag - tartalma: hátizsák, póló, kapucnis pulóver.
  • Nyereményjáték időtartama:
    • Az Akció kezdő napja: 2012. október 4.
    • Az Akció zárónapja: 2012. október 21. (23:59)
9.
9.
giga321
#8: Szavaznék szívesen de nincs Facebookom. ( tudom nem létezek , nem vagyok anya könyvezve , stb :D ). De azért drukkolok.
8.
8.
hedzsooo
#3: Szavazz légyszi az enyémre is, ha vagy FB-on, thx! ;D Mások is, köszi! :)

Kettőt küldtem, sötét hátteres jobb lett talán, Balansz úr a neve! :D

Itt a link, h ne kelljen keresg;lni a galériához, de LIKE kell a PlayON-nak, ha szavazni akarsz, akkor is azt hiszem:

https://www.facebook.com/PlayON.hu/app_419562734760894
7.
7.
Gurren
akarom azt a charr szobrot
6.
6.
mysterion
Milyen kár, hogy értelmes nyeremény nem nagyon van...
5.
5.
Sanyeszpaloc$
Akit érdekel a gw 2 collectors editon az megveheti a game.co.uk-ról 130 fontért
4.
4.
KeXxX
a far cry 3-as pólót hordanám :D de majd a pólóműhelyben is kapható lesz valamikor. (remélem)
3.
3.
giga321
Sok sikert annak aki nevez. Az AC-s pakk de jól néz ki de azért a far cryos pólót is elvinném.
2.
2.
hedzsooo
Készen vagyok vele, csak az elnevezéssel vagyok picit gondban, mert kettő is lenne hozzá! :D ^^
1.
1.
Ector
Elég jóféle a jutalmazás..Neki is fognék, de sajna erre nincs + energiám :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...