Télen jelenik meg a Resistance Collection

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony egyik legjelentősebb first party FPS-sorozata végre gyűjteményes formában is megjelenik - ezzel a hírrel még adósak voltunk a héten. Az Amazon webáruház szerint a csomag még a tél folyamán napvilágot lát, ha kimaradt volna a PS3 egyik legjobb lövöldözős sorozata, ruházz be rá!

A Resistance Collection tartalmazni fogja az Insomniac Games által fejlesztett Resistance: Fall of Mant, a Resistance 2-t és a Resistance 3-at. A gyűjteményért nem kell teljes árat leszurkolnunk, annál némileg olcsóbban, 39,99 dollárért jutunk hozzá a tél folyamán.

Ezen felül a Sony megjegyezte, hogy megkapjuk "a legjobb DLC-ket" is az utolsó két részhez, nevezetesen az Aftermath Packot a Resistance 2-höz, illetve a Brutality és a Survival csomagot a harmadik részhez.

Minden jel szerint a Resistance-trilógia lezárult, elvégre a fejlesztők júniusban azt nyilatkozták, hogy az utolsó résszel logikus végkifejletet kaptunk, s mindent elmondtak, ami a sztorival kapcsolatos. Azért ne igyunk előre a medve bőrére, s ne temessük még a sorozatot!

9.
9.
2pacal
Na asszem ez kell...Sajna csak a 2. részt toltam az tetszett nagyon!
10 ropiért 3 fasza játék megéri!
8.
8.
KeXxX
hát.. engem nem fogott meg a "Sony egyik legjobb FPS-e" én inkább Killzone párti vagyok, szerintem az a legjobb konzol exkluzív fps. de akinek tetszik, vagy még nincs meg, az nyugodtan vegye meg.
7.
7.
BloodyDeath
Reeeeemmeek. Az egyik kedvenc lövöldém. Az elsô része iszonyatosan megfogott a sötét komor világával. Egyszerüen zseniális. A második inkább "szinesebb, vidámabb (WTF)" lett, de viszont hatalmas ellent legyilkolászni mindig nagyon jóóóó. A harmadik potólandó. De hiszem, hogy az is oltári lett.
I love you Sony forever.
6.
6.
Neo1989
Na így vegyél játékot külön ezt most jól megszívtam , de nem csak ezzel vagyok így.
4.
4.
strike19
Megy a gyűjteménybe. :)
3.
3.
DON GONDOCS
Még az első része bejön de a többi nem igazán
1.
1.
Casiraghi84
Hát nemtudom,engem valahogy sosem fogott meg ez a game,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...