Call of Duty: United Offensive teljes honosítás!

  • Írta: zoenn
  • 2005. október 1.
  • Letöltés
Link másolása
A hajnali órákban a callofduty.hu szerkesztője, Zagash Templar végre közzétette a több mint egy éve készülő magyarítás 100%-os verzióját.

A hosszúra nyúló várakozás véget ért, mostantól minden élő és holt magyar nyelven élvezheti a CoD:UO kiegészítőlemezét. Az alapjáték honosításához hasonlóan nem csupán a feliratok, hanem a töltőképernyők is anyanyelvünkön pompáznak.

Át is adnám a szót, Zagashnak, az IBS hozzászólójának:

Magam sem hiszem el, de elérkezett a perc, mikor végre átnyújthatom Nektek ezt a hivatalosnak bélyegzett munkát, az Ice Box Studio régi nagy adósságát, a Call of Duty: United Offensive Honosítást. A lokalizáció, -elődjéhez hűen-, napokon belül elérhető lesz a Call of Duty magyarországi disztribútora, az Automex Kft. honlapjáról is.
A munkálatok jócskán elhúzódtak, hol a kiadói forrásanyagokra kellett várni, hol saját erőforrásaink többszöri újraéledésére, de áthidalva a kisebb-nagyobb nehézségeket, körülbelül egy éves késéssel (OMG!) megérkezett a CoD küldetéslemez már sokatok által várt fordítása.
Remélem, mindenki (aki érdekelt a lokalizációs témában) kedvét leli honosításban! Az aktív tartalmat ezúttal is egy automatikus telepítőprogramon keresztül telepíthetitek fel a rendszerre. Kérlek benneteket, hogy a telepítés alatt megjelenő üzeneteket kísérjétek végig figyelemmel, valamint ajánlott irodalomként tekintsétek meg a csatolt információs dokumentumot. Ez sok felvetődő kérdésre magyarázattal szolgál (pl. uninstall).

Kellemes coduo-ban gazdag hétvégét kívánok mindenkinek az egész lokalizációs csapat nevében!

-Zagash

A honosításért fáradjatok át a http://www.callofduty.hu oldalra!

Köszönjük a GK nevében is.

1.
1.
Chocho
Jobb később, mint soha...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...