Fejlesztői naplón a LEGO The Lord of the Rings

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 9.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a LEGO The Lord of the Rings harmadik fejlesztői naplója, amiben arról mesélnek a játék készítői, hogy miként ültették át az óriási népszerűségnek örvendő filmeket videojáték formájába, ezen felül láthatjuk az aktuális álomállást, ahol a dolgozó egész nap LEGO-modellekkel kísérletezhet...

A LEGO Gyűrűk Ura a korábbi LEGO-címekhez hasonlóan jól ismert jeleneteket adaptál, ami lényeges és kulcsfontosságú volt a filmekben, az itt is megtalálható lesz; a fejlesztők még az eredeti szinkront is átemelték. A LEGO The Lord of the Rings október 30-án kerül boltokba, lesz belőle PC-s, PS3-as, Xbox 360-as, Wii-s, DS-es, 3DS-es és vitás változat is.

8.
8.
hedzsooo
Jajj, sűrű lett az év vége is: Dishonored, LEGO: LOTR, AC3 és FC3, nekem ezek a korábban elkezdett játékokkal elegek is lesznek az idén! :D :)
7.
7.
Arra vagyok kíváncsi ,hogy Frodo hogyan fogja felhúzni az ujjára a gyűrűt :D
A játékot természetesen várom.
A Lego játékokról pedig a véleményem: Jó pofák,viccesek,és lekötik az embert:)
6.
6.
alexcargooo
legvégén Gandalf repülős sapkában xDDD
5.
5.
Onegesius
ez cseszettül jó lesz !!!
4.
4.
Lorthirash
Anno én is azt hittem hogy ez a lego egy vicc aztán Tesómmmal végig toltuk lego starwarst és egész jo volt. Ez meg talán az eddigi legjobb lego game lesz :)
3.
3.
randall13
Ilyen Lego Builder munkát elfogadnék xd
2.
2.
DarkLord
Az az érdekes nálam, hogy ezt a kategóriát mindig is gyerekesnek tartottam aztán nem próbáltam ki sosem egyszercsak unatkoztam és a Karib Tenger Kalózai pont akkor jelent meg ilyen Lego formában.. mondom teszek vele egy próbát, erre úgy lekötött, hogy azt vettem észre, hogy csak játszok és játszok vele :D Azóta már más véleménnyel vagyok ezekről a játékokról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...