Splinter Cell-bejelentés közeleg

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 9.
  • Teaser
A Ubisoft a Facebook-oldalán tett közzé egy teaser képet, ami egy Splinter Cellel kapcsolatos bejelentést hivatott beharangozni. Hogy mi lehet az, arról sejtésünk sincs, talán a Blacklist valamelyik újdonságát fogja leleplezni a francia kiadó. Addig is tessék lájkolni és megosztani!

2013 tavaszán érkezik a Splinter Cell: Blacklist PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra; talán hozzá köthető az a "hatalmas" bejelentés is, amit a Ubisoft a sorozat hivatalos oldalán hirdet. Egyelőre csak egy teaser képünk van, amin feltehetően Sam Fisher állát láthatjuk, de a kiadó szerint, ha tisztességgel megosztjuk és lájkoljuk a képet, akkor beszél majd bővebben is. Hajrá!

13.
szogyenyi
#10: Jó lenne, bár kétlem. Ha már a demoban és a trailerben is az új hangot hallhattuk, gondolom már több hanganyagot is elkészítettek. De bárcsak neked lenne igazad!!! (Ha jól emlékszem anno a Double Agent körül is volt valami vita, hogy majdnem nem Ironside lett a szinkronhangja Sam-nek, nem? Aztán mégis :D)
12.
adam6751
#10: Ez valóban remek feltételezés :)
De sajnos nem hiszem hogy ez lesz :(
11.
lakodani95
vagy lehet bemutatják a gyűjtői kiadást. az se lenne rossz :)
10.
JcGross
Amúgy jut eszembe, lehet, hogy azt jelentik be, hogy mégis Ironside lesz Sam hangja. A kép jó kis utalás lenne rá (lévén, hogy Sam szája látható rajta) és eléggé hiper-nagy bejelentés ahhoz, hogy ennyire hype-olni kelljen. Én talán ennek örülnék a legjobban. :D
9.
Chavez
#8: Na ja, ez a másik. Convictionban nem lehetett 0 killel végigvinni a pályákat :(
8.
JcGross
Nekem is két tippem van. Ami valószínűbb, az az, hogy jön Wii U-ra (ami a kutyát sem izgat), amiben én reménykedek az egy nosztalgikus új Splinter Cell, Chaos Theory stílusban, nem pedig egy Rambo Conviction stílusban.
6.
szogyenyi
Tuti, hogy vagy Vita-s vagy Wii U-s cím fog jönni a Balcklist-el együtt.
5.
Chavez
Két tippem van:

Tipp1: Jön az új akció orientált Splinter Cell. A képen meg Sam Fisher "eltitkolt" fiát láthatjuk.

Tipp2: Jön Ps Vitára is a Blacklist
2.
jonyjok33r1991
1.
Casiraghi84
Remélem előbbre hozták a megjelenést :-) !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...