PC-re is megjelenik a Viking: Battle for Asgard

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2008-ban konzolokon napvilágot látott Viking: Battle for Asgard a jövő hét folyamán tiszteletét teszi Steamen is. Kérdés, hogy a produktum megállja-e a helyét PC-n is, négy évvel az első kivetülés után? Tény, hogy a The Creative Assembly már akkor egy középszerű produktummal rukkolt elő.

"Szörnyű háborútól hangos Midgard vidéke. Skandinávia népét a káosz istennője, Hel és annak démoni serege tartja rettegésben, nem kímélve se embert, se asszonyt. A mennyei királyságból száműzött bajkeverő istennő célja nem kevesebb, mint élőhalott hordájával leigáztatni a halandók lakta Midgardot, és testvérének, a farkas testű Fenrirnek a segítségével végső pusztítást mérni Asgardra, az istenek birodalmára. A viking nép egy bátor hősért kiált, aki képes megállítani Helt és annak gonosz seregét."

Így kezdődött Daks papa 2008-ban írt tesztje a Viking: Battle for Asgardról, mely az akkori mércének megfelelően 8 pontot kapott tőlünk. A játékmenet viszont egy idő után túlontúl repetitívvé vált, ennek ellenére kellemes perceket szerezhet a PC-n játszók körében is.

Talán kevesen tudják, hogy a Total War-szériáról elhíresült The Creative Assembly bepróbálkozott az akciójátékok porondján is. A Viking elsősorban a stratégiákban tapasztalható masszív, rengeteg karaktert megmozgató csatákra rendezkedett be, de a felfedezők kedvében is járt, tekintve, hogy sandbox elemekkel vértezték fel. A harcrendszer egyszerű, mint a faék, de legalább szerethető.

A Sega bejelentette, hogy jövő héten érkezik Steamre a PC-s verzió, mely kap egy kis grafikai frissítést is. A portolást a Hardlight Studio végzi.

Szerintetek szükség volt rá?

16.
16.
Extol
#1: Négy éves játék nem régi. Meglátjuk!
15.
15.
DON GONDOCS
Megakartam venni boxra, deígy elég ha letöltöm steamen, tuti nagyobb befutó lesz pc-n ez már biztos
14.
14.
Dreadlox
érzem, hogy ez egy rossz port lesz!
13.
13.
Ótvar
nem tudom, akkoriban nekem tetszett, nagyon is, főleg az, hogy mennyi karaktert megjelenített egyszerre szaggatás mentesen.
12.
12.
Drazhar
annak idején én bírtam nagyon ezt a játékot :)
10.
10.
kopic
#7: Ha ezt megtennéd akkor én ezért hősnek nyilvánítanálak!:) HAJRÁ!
9.
9.
Simonus18
Vikingek bármikor jöhetnek PC-re, főleg ha már meg is szenvednek vele portolás véget. De akkor is Rune-nál jobbal még mindig nem találkoztam.
8.
8.
wolfwarrior
Ez az na ennek most örülök (nem annyira mintha a brutal legend lenne de nagyon örülök) jó Vikinges játékkal még nem volt nagyon szerencsém játszani pedig legjobb harcosok voltak.Én tárt karokkal várom.
7.
7.
Darox
#5: Ha visszakeresem IP cím alapján és meggyilkolom azzal az indokkal hogy egy degenerált fasz, még ugyanúgy lecsuknak, vagy hősnek nyílvánítanak?
2.
2.
Split
Az északi mitológiákra épülő játékoknak mindig is lesz helye a PC-s piac polcán, szóval ide vele. Igazából egyszer már kiakasztottam a sztorit, de még így is várós!
1.
1.
daenath
4 ev utan? Ekhmmmm, nem sok ertelme, pedig en szeretem a regi jatekokat, sot!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...