Viking: Battle for Asgard

Vikinges akciójátékon dolgozik a Sega a legfrissebb hírek szerint - a cím bejelentése egyelőre még várat magára.
Típus: Akció

Még több ingyenes játékot kaptunk a Segától

Véget ért a Sega Make Love Not War elnevezésű akciója, amely a Warhammer 40.000: Dawn of War II-t hozta ki győztesként. A résztvevők már bezsebelhetik az ingyenes DLC-jüket, de a többiek sem maradnak jutalom nélkül.

Itt az új Humble Bundle, főszerepben a Total War

Két nappal ezelőtt rajtolt el a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a Total War-sorozat kapta a főszerepet. Elképesztő mennyiségű tartalom ütheti a markodat, nagyon jó áron!

PC-re is megjelenik a Viking: Battle for Asgard

A 2008-ban konzolokon napvilágot látott Viking: Battle for Asgard a jövő hét folyamán tiszteletét teszi Steamen is. Kérdés, hogy a produktum megállja-e a helyét PC-n is, négy évvel az első kivetülés után? Tény, hogy a The Creative Assembly már akkor egy középszerű produktummal rukkolt elő.

Viking: Battle for Asgard

Szörnyű háborútól hangos Midgard vidéke. Skandinávia népét a káosz istennője, Hel, és annak démoni serege tartja rettegésben, nem kímélve se embert, se asszonyt. A mennyei királyságból száműzött bajkeverő istennő célja nem kevesebb, mint élőhalott hordájával leigáztatni a halandók lakta Midgardot, és testvérének, a farkas testű Fenrirnek a segítségével végső pusztítást mérni Asgardra, az istenek birodalmára. A viking nép egy bátor hősért kiált, aki képes megállítani Helt és annak gonosz seregét.

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

Viking: Battle for Asgard kedvcsináló érkezett

Jövő héten kerül boltokba a Total War sorozat fejlesztőinek új akciójátéka, a PS3-ra és X360-ra készülő Viking: Battle for Asgard, melyről egy új kedvcsinálót is megtekinthettek.

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!