Feltámad a Darkstalkers

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom bejelentette, hogy visszatér a Darkstalkers, igaz, nem éppen olyan formában, ahogy számítottunk rá: a Marvel vs. Capcom Originshez hasonló gyűjtemény érkezik hamarosan, amiben a Night Warriors: Darkstalkers Revenge és a Darkstalkers harmadik része kapott helyet.

A Darkstalkers Resurrection egy letölthető formában megjelenő gyűjtemény lesz, amiben helyet kapott a Night Warriors: Darkstalkers Revenge és a Darkstalkers 3 is. A csomag PSN-re és XBLA-ra jön 2013-ban, 15 dollárt, illetve 1200 Microsoft Pontot kell leszurkolnunk érte.

Noha a játékok ismerősek lesznek, a Capcom ígér újdonságot is: GGPO-támogatást élvező online játékkal, HD-felbontással, új kameranézetekkel, Tutoriallal Spectator móddal, achievementekkel és mindenféle feloldható extrával várja a nosztalgiázókat és az újoncokat a kiadó. Az online játékrész a Street Fighter III: Third Strike Online Editionben és a Marvel vs. Capcom Originsben látottakhoz hasonlatos, továbbfejlődött a meccskeresés, és a visszajátszásainkat is feltölthetjük a játék szervereire vagy a YouTube-ra.

3.
3.
DollSyndrome
Az a baj, hogy psp-n nemrég fossá játszottam. Szal most elég volt belőle.
2.
2.
AkosTorok88
Ne ne ne tolongjatok ennyien!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...