Multi nélkül rajtol a Metro: Last Light

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A 4A Games bejelentette, hogy többjátékos mód nélkül rajtol el a Metro: Last Light. A fejlesztőcég szerint csak ideiglenesen teszik parkolópályára a multiplayert, a megjelenés után van rá esély, hogy ez a játékrész is bekerül a repertoárba; addig a fejlesztők a single kampányra koncentrálhatnak.

Noha a Metro: Last Light multiplayerét már nem sokkal a játék bejelentése után leleplezték, a 4A Games szerint "ez hiba volt", és nem véletlen, hogy az utóbbi időben nem mutogatták. A készítők a Metro hivatalos blogján jelentették be, hogy egy időre pihentetik a Last Light multiját.

A multi sokakat érdekelt, de legalább ennyi kritikát is kapott, mígnem az idei E3 után úgy döntöttek a fejlesztők, hogy azt a maroknyi csapatot, amelyik a többjátékos módon dolgozott, átirányítják a single kampány mellé, így a stúdió 100 százalékban arra tud koncentrálni, ami a Last Light igazi erőssége lehet.

A bejelentés viszont csak azt mondja, a megjelenésre nem lesz készen a multiplayer, a 4A Games illetékesei is leszögezték, hogy később, DLC formájában bekerülhet az újdonság a játékba. A fejlesztők szerint a premiert semmilyen módon nem érinti a változtatás, a Metro: Last Light debütálása továbbra is a jövő év elején várható.

21.
21.
kivenoko
Minél több mindent építenek bele a Multiplayerbe, annál gyengébb lesz a Single... írták itt, hogy a "hangulatához hozzájárult a nehézkes fegyverdinamika ami szvsz. multiba katasztrófa lenne". Pont ezért jobb is h nincs multi.
19.
19.
Andrew
Szerintem nemcsak én vagyok ezzel így, ez valaha legjobb FPS amivel életem során játszottam. Egyszerűen TÖKÉLETES lett a Metro 2033!
18.
18.
daenath
No lam, vannak meg meglepik :)
17.
17.
MrBrooks
Multi nélkül jön!? ISTENNEK HÁLA!!!! :D koncentráljanak csak a kiadók csak a single kampányra... Ott villantani kell, nem úgy mint a multiban, ahol egyszerűen összeeresztjük a jónépet egymással, azt' majd elszórakoztatják egymást.
16.
16.
elfdefender
Őszintén érdekel a véleményed, kritikus. Felbőszítettél kissé a szerintem teljesen alaptalan "kritikáddal", meg hát előbb siettem is egy kicsit. Ami a metacriticen 81 %-ot kapott olvasóktól és kritikusoktól egyaránt, az csak nem olyan gyenge. Ami halálosan gyenge az mondjuk a Painkillerek utóbbi részeire meg a Postal III-ra mondható, de nem a Metrora.
13.
13.
Teuton
#6: Az hogy része volt, nem jelenti azt hogy fontos is volt ;)
12.
12.
thelegendary
jaj de ez alá kell aztán a vas.. :P
11.
11.
Dark_Temptation
jobb is hogy single-re koncentrálnak. a metro meg a half life voltak azok az fps-ek amiknek a single-je igazán lekötött.
10.
10.
Extol
Jó ha valaki a Single módra/ sztorira koncentrál, multi játékból van elég míg az efféléből 1re kevesebb. Egy jó Single player játék számomra sokkal többet ér mint bármelyik multi, jó persze az MMO-t kivéve mert ott lehet sztorit játszani, de általában a multi játékoktól jobb.
9.
9.
tundrish
"...amelyik a többjátékos módon dolgozott, átirányítják a single kampány mellé, így a stúdió 100 százalékban arra tud koncentrálni, ami a Last Light igazi erőssége lehet..."
Ha a Bioware is így tett volna, lehet nem lett volna egy hulladék az ME3...
8.
8.
adye
Egyetértek, nem kell ide multi... Az első rész nyomasztó hangulatához hozzájárult a nehézkes fegyverdinamika, ami szvsz. multiba katasztrófa lenne, de a single-hez nagyon is illett. Nem szeretném ha elcodosítanák a single-t ilyen szempontból (szeretem a codot, de a Metrot sokkal jobban és más miért).
7.
7.
crytek
Nem is baj nem kell ebbe multi.Az 1ben is a hangulat atmoszféra ami nagyon jó volt.Nemhiába vettem meg és vittem végig 3x és még fogom párszor.
6.
6.
biohazard rex
#5: "Metrónál sose a multin volt a hangsúly". Eddig egy része volt. :P
5.
5.
Teuton
#1: Metrónál sose a multin volt a hangsúly, vígan lesz*rjuk ha később kiadják dlc-n.
2.
2.
Yanez
Én speciel örülök,hogy a single-t helyezik elôtérbe.
1.
1.
xI DaWe Ix
Ez megint egy "Szedjünk ki az emberekből minél több pénzt" ötlet,fogadjunk hogy kijön a játék és rá 1-2 hónapra kijön a multiplayer dlc ami 1200 vagy több ms pont less.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...