Teljesen ingyenes lesz a Call of Duty: Elite

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy fest, az Activisionnek is van mit tanulnia az Electronic Artstól, a kiadó egy az egyben átvette a Battlefield 3: Premium fizetési modelljét. A Call of Duty: Black Ops II megjelenése után a szolgáltatás maga teljesen ingyenes lesz, csak a DLC-kért kell fizetni; azokra viszont egyben is beruházhatunk.

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops II megjelenésével teljesen ingyenessé válik a játékot körülölelő online szolgáltatás, a Call of Duty: Elite. Eddig is hozzáférhető volt díjmentesen a rendszer, viszont bizonyos funkciókért és tartalmakért évente 50 dollárt kért a kiadó.

Ezután csak a DLC-kért kell fizetni. A kiadó tervei szerint 2013-ban négy - eleinte Xbox 360-exkluzív - pályacsomag jön a Black Ops II-höz, egyenként is megvehetjük, de akár egyszeri alkalommal 50 dollárt, valamint 4000 Microsoft Pontot leszurkolva a Season Pass segítségével is kiválthatjuk őket. Az új fizetési modell univerzális lesz: a Call of Duty: Modern Warfare 3 Elite-előfizetői is ingyenes szolgáltatásnak örülhetnek, amint (!) lejár a prémiumtagságuk.

A Call of Duty: Black Ops II november 13-án rajtol PC-n, PS3-on és Xbox  360-on, a Wii U-ra később jön a játék. A rendszer Wii U-s implementációja kapcsán még nem közölt részleteket a kiadó, a frissítésekről szóló tárgyalások ugyanis még mindig zajlanak a Nintendóval. Köszi, Donpedro!

13.
13.
RaZe_G'
Nem is lenne baj a Call of Duty-val, Infinity & Treyarch-al sem....csak hát a drága activision :) $$$$ isten pénze se elég nekik. Mi lenne ha a 4ből legalább 2 dlc ingyenes lenne? ja hát éhenhalnának.
12.
12.
KeXxX
#8: tudtál mindenféle taktikát nézni a pályákkal kapcsolatban, lehetett friday night fight-ot nézni, több és hosszabb videókat tudtál feltölteni, ja és több képet. Ismét hatalmas pénzkicsalást csinál majd az activision. mondjuk eddig is azt tette. most hogy 2x annyi pályád lesz.. nem nagy cucc. rá lehetne égetni a lemezre is és így nem kell még 1x annyit kiadnod, mint amennyit az alapjátékért. Nézzük csak meg: Alapjáték = sztori, multiplayer (vannak itt is spec ops küldetések?), szinkronhangok, és egyéb faszságok. Ezért kérnek el 12000-ret jobb helyeken, és ugyan ennyit 16 pályáért még elkérnek. hol itt az igazság?
11.
11.
tDr1v3r
#1: Senkit se köpött pofán, eddig is csak a DLC-ket vetted meg ott... a most ingyenessé tett szolgáltatás csak ráadás volt.
9.
9.
Necreon
Ott kezdődik hogy PC-re nincs Elite, ennél fogva tárgytalan...
8.
8.
Cuppak
Eddig se értem hogy miért volt fizetős
6.
6.
randall13
#1: Hát, nem véletlenül írta azt az író, hogy az EA-től vette át :D
5.
5.
shooter1234
Látom hogy még nincs pc -re ez az ingyenes cod, pedig kipróbáltam volna.
4.
4.
xI DaWe Ix
#3: Oké rendben megnyugodtam:) köszönöm a gyors választ :)
3.
3.
PolluxHUN
#2: nem! egyszer megveszed & cső!
2.
2.
xI DaWe Ix
Lehet egy hülye kérdésem?A bf 3 premiumra is évente kell fizetni?
1.
1.
McDuff
pfff,azt vki meg beleölte a pénzt:D
most azokat jó pofán köpte az Activision.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...