X05: Játékpremierek

  • Írta: fojesz
  • 2005. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Ollé! Hölgyeim és Uraim! Hatalmas játékbejelentések történtek a mai napon! Van itt új Splinter Cell, MotoGP, Superman, Wolfenstein meg minden más! Csekkoljátok!
Ollé! Hölgyeim és Uraim! Hatalmas játékbejelentések történtek a mai napon! Van itt új Splinter Cell, MotoGP, Superman, Wolfenstein meg minden más! Csekkoljátok!

Splinter Cell 4: Bár korábban kaptunk egy teljesen kamu hírt Sam Fisher negyedik kalandjáról, ám ma a hivatalos bejelentésnek lehettünk tanúi! Az UbiSoft megerősítette, hogy készül a Splinter Cell 4 (ez egyelőre munkacím), illetve 2006-ra datálta annak megjelenését. A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'( Aki még többet szeretne megtudni a készülő programról, az látogasson el a gamma teaser weboldalára, mely egyelőre túl sok infót nem tartalmaz.

MotoGP 4: A THQ pedig szintén bejelentésre szánta el magát: a következő MotoGP is készülőben van - előreláthatóan csak X360 konzolra.


Ugrás a galériához

Superman Returns: The Videogame: Repkedős bunyózós akciójáték készül a jövő nyáron mozikba kerülő új Superman filmről! Szupercsávó kiadásának jogait az Electronic Arts szerezte meg (meglepő), maga a játék pedig az EA Tiburon - Warner - DC kooperációban készül. A fejlesztők természetesen nagyon durva játékélményt igérnek - meglátjuk hogy sikerül... :)

Crackdown: A GTA-ból kivált kisebb csapat új fejlesztőcéget alapítva már el is kezdte gyártani saját produkcióját. A Microsoft természetesen lecsapott az anyagra és azonnal X360 exkluzívvá nyilvánította az alternatív világban játszódó Grand Theft Autó klónt. Az anyagból ma 29 screenshot érkezett:


Ugrás a galériához

Mass Effect: A Bioware sem tudott ellenállni Gates Nagyúr és a sötét oldal csábításának, így ők is beszálltak a nagyüzemi X360 játékgyártásba. Első anyaguk egy 23. században játszódó sci-fi ütlek-váglak RPG lesz, mely az emberek és az öntudatra ébredt robotok harcát hozza el nappalinkba. Az első képek már meg is jelentek a cuccból:


Ugrás a galériához

Castle Wolfenstein: Az id Software már készíti legendás, második világháborúban játszódó (Return to Castle) Wolfenstein játékának legújabb epizódját. A Castle Wolfenstein-ben ezúttal a náci birodalom legmélyére csöppenhetünk, hogy a végén majd jól seggberúghassuk a führert. Az anyag állítólag forradalmian új grafikai megoldásokat hoz majd.

Da Vinci Experience: A Da Vinci Kód című nagysikerű könyvön felbuzdulva kalandjáték is készül a mester életéről. A nyomozós agytörőben rejtélyes üzenetek (kódok) után kell kutatnunk a 16. századi alkimista által készített műveken.
7.
7.
Ca$h
InGen: Hala a jo istennek, akkor nem kell befosnom ugye? :))))
6.
6.
fojesz
Én nagyon örülök az új SCnek bár tény, hogy már rókabőr szaga van a dolognak... :)
5.
5.
InGen
Cash, ez egy multiplayer videó, amiben nem a főszereplő van, hanem multi karakterek.
4.
4.
Ca$h
Hmmmm... hat ebbol a Splinter4 site-bol nem tudtam meg tuls sokat... ok viszont igen... rolam... >:(
3.
3.
Ca$h
Sracok sracok... ugye csak en vagyok a hulye, hogy azt vettem ki a Splinter4 animaciojabol, hogy uj karakter lesz a foszereplo? Ne maaaaaaaaa!!! Nem hiszem, hogy ez jo otlet lenne... :/
2.
2.
Daks
Splinter Cellert annyira nem rajongok, ugyhogy nem vagott a falhoz, viszont a supermant annal jobban imadom! Nagyon fasza jatek lesz, orulok az uj filmnek is (ha legalabb megkozeliti a pokember muvikat akkor ide is pisilek) :D. A crackdown viszont eleg elbaszottnak tunik... :S
1.
1.
zoenn
Castle Wolfenstein: mondjuk már korábban tudni lehetett, hogy készül, de csak most lett hivatalos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...