X05 D2: Élet a fesztiválon túl

  • Írta: Daks
  • 2005. október 5.
  • Hír
Link másolása
Ki hinné, hogy a napokban más is történik az X05 fesztiválon kívül?! Pedig így van, az élet nem állt meg. Rövidhíreink következnek.
Ki hinné, hogy a napokban más is történik az X05 fesztiválon kívül?! Pedig így van, az élet nem állt meg. Rövidhíreink következnek.

  • Játék készül a Magyarországon a Fox Kids csatornán vetített Totally Spies-ból. A stuffot az Atari megbízásából a Marathon Animation készíti.
  • A Variety szállította az infót, miszerint megfilmesítik a Condemned: Criminal Origins című Monolith thrillert. A múvi a Condemned második részének megjelenésekor lesz majd látható.
  • Az Ubisoft bejelentette, hogy a Dark Messiah of Might and Magic című játékukat elkészítik Xbox 360-ra is. Mint már láttuk, a Source Engine tökéletesen együtt tud dolgozni az Xdobozzal, így tutira nem lesz gond az átírással!
  • Hasonló hírekkel szolgált az Eidos is: ők mi másnak, mint a Tomb Raider: Legend-nek készítik el az iksz háromhatvanas verzióját.
  • Az id Software is témába vágó infókat szállított: jelentésükből megtudtuk, hogy a tegnap bejelentett Castle Wolfenstein nem csak nextgen-re, hanem PC-re is elkészül majd. Juhé! :)
  • A Valve hivatalos honlapján olvasható, miszerint október végén jelenik majd meg a Half-Life 2: Lost Coast névre keresztelt háelkettő mini add-on.
  • Aranylemezre került a The Sims 2 PS2-es és X-es verziója, az Xbox-os Stubbs the Zombie, valamint a PC-s The Movies is. Mindhárom anyag heteken belül kapható lesz a boltokban.
7.
7.
zoenn
ne is folytasd shifty! A RTCW isten játék volt... Főleg a testhez simulő bőruhát viselő náci csajok!
6.
6.
Shifty
A Wolf hír szerintem tök egyértelmű volt...mellesleg sajnálom, hogy nem a Gray Matter készíti az SP-t az MP-t meg a Nerve Software...Ha még1 olyan multimódot összedobnak mint anno, akkor nagyon ütős és hosszúéletű stuff lesz! Ne hiába van meg az RTCW eredetiben:)
5.
5.
Daks
nem lazadni kell a TV ellen, csak szelektalni az adasokat. nem kell azokat lenezni akik TV-znek, csak mert az rtl es tarsai ilyen musorokat adnak. rtl-en csak hiradot meg baratok koztot nezek, tv2-n columbo, viasaton helyszinelok, xaktak, maskor meg cartoon network. van 150 csatorna, van mibol valasztani, nem? az nem megoldas ha be se kapcsoljuk, mert megrogzott hitunk, hogy csak butitas jon belole. amugy isaac csak megjatsza magat. valahol mindannyian gyerekek vagyunk, nem kell megjatszani a nagy komoly erett felnottembert.
4.
4.
fojesz
Akkor ne olvassátok vagy legalábbis ne írjatok semmi ilyet az rtl topicba, mert rögtön hülyéznek titeket... :'(
3.
3.
Daks
en is imadom! :). regebben mindig neztem, csak aztan a felujitas utan vmi tortent es makos lett a foxkids, aztan teljesen atszoktam a cartoon networkre. nem szegyellem, hogy 20 evesen mindennap rajzfilmet nezek.
2.
2.
Bloodrose
Elsőre lehet, hogy valakinek furán hangzik, de szerintem a Totally Spies tök jó sorozat, és szerintem tök jó játékot lehetne belőle csinálni.
1.
1.
Daks
ennek a wolf hirnek orulok! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...