Autóverseny egy letűnt kor gépeivel

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 22.
  • Rendezvény
Link másolása
A GTR-Masters újra GT Legends-bajnokságot indít, ezúttal veterán Alfák, Cobrák, Mustangok, Ferrarik, Porschék és Corvettek méretik meg magukat. Ha úgy érzed, Neked is rajtrácsra kell állnod, mert bizonyítani tudnád, hogy meg tudod zabolázni ezeket a dögöket, ott a helyed!

A részleteket erre találjátok meg, kedvcsinálóként pedig hagyjuk a srácokat beszélni:

"A hőskori autóversenyzés legendás gépei csapnak össze egymással az ősszel megrendezésre kerülő viadalon...

Veterán Alfák, Cobrák, Mustangok, Ferrarik, Porschék, Corvettek vetemednek egymásnak a gtr-masters.hu által megrendezésre kerülő 10 fordulós bajnokságon. Ezeket a vasakat egészen más élmény vezetni, mint a modern versenyautókat, csörögnek, prüszkölnek, csörtetnek, és a hőskori futómű és gumik miatt igen sokat haladnak oldalirányba is, ami igen izgalmassá és élvezetessé teszi a velük való versenyzést. 

A bajnokság olyan legendás helyszínekre látogat el mint Spa, Monaco, Silverstone vagy a régi Hockenheim, de bekerültek a versenynaptárba olyan kevésbe ismert, de rendkívül élvezetes versenypályák, mint Kyalami, Dijon vagy Cadwell Park.

A nagy kihívás miatt azonban a kezdőknek sem kell aggódniuk, hiszen bajnokság stabilan nagy résztvevőszámának köszönhetően mind a profik és mind a kezdők megtalálják maguknak a pályán a méltó ellenfeleket és senki sem maradhat ki a test-test elleni küzdelmekből."

5.
5.
neilszab
És egy kis csemege :)
http://www.youtube.com/watch?v=BqxqPas67rY

4.
4.
neilszab
A GT Legends igen jó áron megvásárolható és bő fél óra alatt letölthető a Simbin RaceRoom nevű oldaláról:
http://www.raceroom.net/shop/item/22/gt-legends/

3.
3.
joshfeed
Hibátlan kis stuff és a dobozosomat hitelesítve a cég megadta a digitális verziót ami már fut Win7 alatt hibátlanul.Lehet én is beszállok a futamba.
2.
2.
Cooper911
Jól, csak legyen meg az rFactor meg a GT Legends.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...