Sötétebb lesz a Dead Island: Riptide

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 24.
  • Hír
Link másolása
A Deep Silver kreatív igazgatója szerint nem kell tartaniuk a rajongóknak, a Dead Island: Riptide bőven tartogat újdonságot a számukra, noha nem volt sok ideje a csapatnak változtatni. Sötétebb, komorabb sztori, megváltozott körítés és egy ötödik karakter is színesíti a formulát.

A Deep Silver kreatív igazgatójával, Sebastian Reicherttel a VG247 készített interjút, és mint elmondta, a csapat tisztában van vele, hogy a Dead Island: Riptide nem hoz gyökeres változásokat az eredeti Dead Islandhez képest, de ezt a döntést meg kellett hozniuk.

"Természetesen ez egy nagyon fontos kérdés, amit mi is feltettünk magunknak" - kezdte Reichert, majd hozzátette: "De a Dead Island után a rajongók kérése egyértelmű volt; folytatást akarnak, és most akarják azt! Viszont a teljesen új körítés felépítése rengeteg időt vinne el."

A Reichert szerint azt kellett megfontolniuk: van-e elég ötletük, hogy ugyanazzal a körítéssel friss élményt nyújtsanak át, vagy gyökeres változtatásokra van szükség? A Dead Island: Riptide erre válasz, a fejlesztők részben változtattak a környezeten, és új fícsöröket építettek a játékba.

Bár Palanai első blikkre hasonlíthat Banoira, a természeti katasztrófák által sújtott helyszín bőven tartogat meglepetést, ahogy a védekezés felértékelődése, a csónakázás lehetősége és az átalakított karakterfejlesztés is új színt visz a címbe. Reichert elmondta, a Riptide története jóval sötétebb és komorabb lesz elődjéénél, kapunk egy ötödik karaktert, és egyebek mellett a játékmenet is reflektál majd arra, hogy a játékos milyen fegyvereket szeret használni.

Izgalmasan hangzik!

15.
15.
shatterhand
#10: Én is ki akartam azt próbálni. Há mondom néha lefagy még elviselem. 1szer se tudtam játszani, mert annyira lefagyasztotta a gépet minden jointnál.
Egyedül se volt rossz, de azért co-opba jobb lett volna.
Ezt javítsák ki.
14.
14.
markoci555
#9: nem beszóltam, hanem megemlítettem van különbség
12.
12.
Dreadlox
#11: te mit nem utáltál?
11.
11.
goblinfing
Kezdem úgy érezni hogy csak én utáltam ezt a játékot.
10.
10.
Bré
Várom, a Dead Island az egyetlen olyan zombis játék számunkra barátommal amibe kiélhetjük igazán beteges zombi apokalipszises vágyainkat:D úgyhogy ha hasonlít az elsőre ha nem biztos vétel lesz.
9.
9.
Ecneb
#1: Én sem vagyok helyesírási "náci", de mielőtt elküldöm a véleményemet átolvasom, főleg, ha beszólok az írónak helyesírás miatt! GONDLOM =! gondolom.
6.
6.
Lacek896
#5: Mert abban is van helyesírási hiba gondolom.
5.
5.
markoci555
#2: számuka van írva

#3: miért olvassam a saját kommentem?
4.
4.
Lacek896
Nekem már az is gyökeres változás ha nem lesznek benne respawnoló zombik, meg nem fogok saját magamtól pénzt kérni a megjavított fegyverekért.
3.
3.
Berencsit
#1: Olvasd el a kommentedet... ott is találsz elég helyesírási hibát. -.-"
2.
2.
Bogoj
az jól van írva; 'számukra', mint a rajongók számára...
1.
1.
markoci555
én ne vagyok ilyen helyesírási náci, csodállak is titeket hogy ilyen sok írás helyesírási hibák nélkül van megírva, de ott a2. sorban a kék bekezdésnél a számuka az gondlom számunkra, a kép meg nagyon kíváncsivá tett, de ha a játékosok folytatást akarnak és túl nagy lesz a változás, lehet hogy ők nem fogják kedvelni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...