Csúszik a SimCity megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 24.
  • Csúszás
Link másolása
Nem kell megijedni, hiszen csak egyetlen hónapot késlekedik a Maxis városmenedzsere, amely már biztosan nem jelenik meg a korábban megjelölt hónapban, azaz februárban. A polgármesterjelöltek március folyamán építhetik fel (vagy dönthetik romba) álmaik települését. Forradalmi alkotás lesz?

Az EA jövő tavasszal egy újabb sikercímet indít útjára, mégpedig a Maxis nevével fémjelzett SimCityt. A korábbi tervek szerint a városszimulációs játéknak 2013 februárjában kellett volna megjelennie, ám a kiadó legújabb közleménye szerint márciusnál hamarabb senki se várja a programot. Pontosabban várhatja, de nem kapja kézhez.

A PC-re és Macre érkező produktum március 5-én jelenik meg a tengerentúlon, míg Európában március 8-án teszi tiszteletét. Ha hihetünk az ígéreteknek, akkor erre a jeles napra már kőbe vésett dátumként hivatkozhatunk, de láttunk mi már karón varjút és óriásgorillát a felhőkarcolón!

A SimCityben valódi mélységek kapnak helyet: egy város működését számos módon szimulálhatjuk, s az online játék segítségével a szomszédos települések közt igazi gazdasági kapcsolat tartható fent.

4.
4.
number361
TR-el együtt jön? Ez nem abszolút nem 'fair'. Most hogyan döntse el szegény ember, hogy mivel játszik (vagy mit vegyen) ? Szívemnek mindkettő kedves...de eddig a mérleg nyelve a SC felé húzódik...
1.
1.
Stranger
Egyszerre a Tomb Raider-el? Akkor ez kimarad. xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...