Megvan a Primal Carnage dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A dinoszauruszok és az emberek összecsapásaira koncentráló Primal Carnage még ebben a hónapban napvilágot lát a Steamen. A kasztalapú multiplayer cím előrendelői azon nyomban hozzáférhetnek a bétához, sőt mi több, exkluzív skineket is kaphatnak. Indulhat a macska-egér játék!

A Lukewarm Media játéka az Unreal Engine 3.0-t használja. Két játszható fél kapott helyet a programban: az egyik a vérszomjas dinóké, a másik pedig az embereké. A ragadozók között a Tyrannosaurus, a Novaraptor, a Dilophosaurus, a Pteranodon és a Carnotaurus bőrébe bújhatunk bele. A zsoldosok meg a megszokott kommandós, tudós, pathfinder, trapper és piromániás közül kerülnek ki.

Az indie csapat október 29-én hozza el a Primal Carnage-et a Steamre és más digitális áruházakba. Az előrendelők már javában nyúzhatják a bétát, de exkluzív velociraptor skint is magukévá tehetnek. Tíz kasztot, öt nyitott pályát kapunk a pénzünkért, és a fejlesztők rengeteg DLC-t terveznek a játékhoz, szóval a móka hosszútávú - csak a tökéletes egyensúly legyen meg!

13.
13.
gustaved
Vajon a DLC-k ingyenesek lesznek?
12.
12.
Yanez
Maga az ötlet zseniális!Ám nem hiszem,hogy pont ez a játék fogja kiemelni.
11.
11.
markoci555
egy ideig biztos elszórakoznék vele, de inkább a natural selection 2-őt várom nagyon
10.
10.
kivenoko
Így van :D Dínókból sosem elég... először 3 éve láttam és hallottam a játékról... azóta el is felejtettem, de most örülök, hogy nem veszett el a süllyesztőben :D
9.
9.
br1Koo
Tipikus bugos kezdeményezésnek tűnik, ami multiban semmire se fogja szerintem vinni reklám, marketing híján, de jó kis ötlet(mintha már lett volna ilyen, bár lehet ez még mindig ugyanaz, csak fejlesztés alatt).
8.
8.
Bré
Nagyon szép, és egész jóféle lehet:D játszanám:D
7.
7.
DON GONDOCS
Dínós játék mindig jöhet.
5.
5.
szpal
Egy jó kis TPS-t miért nem tudnak csinálni ilyen grafikával és hangokkal? Nagyon bírnám.
3.
3.
Bako
kicsit kaotikus ez a játékmenet, a dinók irányításáról nem is beszélve. Remélem lesz majd róla teszt, mert tényleg eléggé érdekes :)
2.
2.
exonic
Azért van még mit javítani rajta , de tényleg ígéretesnek néz ki ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...