Launch traileren a Need for Speed: Most Wanted

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Videó
Link másolása
Szépen lassan elcsendesülnek a marketingfegyverek a Need for Speed: Most Wanted kapcsán, elvégre a jövő héten landol a boltok polcain a Criterion Games legújabb dobása. A nyitott világú autós cím nyilvánvalóan a Burnout alapjaira épült, de ez csak jót tesz neki. Itt az utolsó előzetes.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd a Criterion Games a Most Wanted címmel, az újragondolás kapott hideget és meleget egyaránt, ám az tény, hogy rengeteg elfoglaltságunk lesz Fairhaven City utcáin. Rengeteg a kihívás és a verseny, továbbá már kezdettől fogva elérhető az összes csúcsverda; a jó teljesítményért Speed-pontok ütik a markunkat, haverjainkat pedig az Autolog-rendszeren keresztül kergethetjük az őrületbe.

A Need for Speed: Most Wanted november 1-jén jelenik meg Európában, ám mivel ez nálunk munkaszüneti nap, így másodikán szaladjunk érte a boltba. A platformok: PC, Xbox 360, PS3, Vita, iOS és Android. (Később Wii U-s verzió is várható, lásd az idevágó cikkünket!)

24.
24.
turi
Elegem van belőletek!!!!!!!!!!!!!
3 éve sírtatok hogy jaj milyen fos nfs-ek jönnek ki és hogy milyen klassz lenne egy most wanted 2.Most meg.... Na mindegy, ha ránézek nekem az eredet MW jut eszembe.Mért kell minden MW hírnél idejönni és fikázni.Az nfs sose volt egy forza vagy egy gran turismo.Akkor mért várjátok most el?
23.
23.
drat576
remélem a városban benne lesz a Mártírok útja ^^
22.
22.
markoci555
engem nem nyűgöz le a látvány, vagy az hogy számomra full ismeretlen újságok gyártók meg effélék mondogatják hogy milyen jó, meg 9/10 pont stb, majd kipróbálom talán pár év múlva és leszűröm a saját véleményem, de számomra a need for speed meghalt a carbon után, a world-el jót alkottak de az csak pici része az egésznek
21.
21.
Jinbobo
szerintem a nfs most ért még csak igazán a fénykorába! A Hot Pursuit és a Most Wanted végre csak a száguldozásról szól. Ezért nfs.
Ez ütni fog! Senki ne kételkedjen a Criterionban. Már bizonyított a csapat.
20.
20.
br1Koo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m24BQwYLcng
Nekem senki ne mondja, hogy az eredeti Most Wanted akár csak a közelébe ér ennek a játéknak, mert hülyének nézem :D. Ha ki lehet majd álítani a 'takedown cam-ot' csak még jobb lesz.
19.
19.
dabsol
Egyre butábbak a játékok...
17.
17.
Dark_Temptation
csak trailert tudnak csinálni. a játék nem lesz ilyen jó! higgyétek el! persze, el lehet vele majd szórakozni. de ez 1 burnout paradise új grafikával, más névvel. láttam 1 csomó pálya részt amit szimplán copy-->paste-eltek a paradise-ból. A kocsik meg többet repülnek mint mennek az úton. én úgy vagyok vele, hogy várom is meg nem is.
16.
16.
br1Koo
Valahogy ha megnézzük a burnout szériát, meg a tuningolós NFS korszakot, akkor közelébe nem ér a criterion játékához az NFS. Az underground anno poén volt, mert tuningoljunk, új dolog volt, ami szerintem a folytatásával el is lett rontva, de ami utána jött.. Most Wanted, meg Carbon.. hát ez a két játék annyira jellegtelen egy erőltetett filmutánzat volt, hogy valami elképesztő. Valahogy úgy érzem, hogy ha most bedobnám a ps-be a Burnout 3-at ellennék vele hosszú órákig mert hangulatos, meg egyedi, de ha berakom a Carbon-t(ami jelenleg meg is van) egyszerűen az életkedvem is elmegy a gagyi várostól, versenyektől. Egyedül a kanyonos részek amik jók voltak. A MW talán valamivel jobb volt, de azt is csak a neve vitte el a hátán.
15.
15.
Wolverine
Igazból az embereknek sztem azt nehéz befogadni, hogy instabil az egész nfs sorozat már, most megint kijöttek egy már létrehozott névvel-témával ami egykoron ezen a néven sikert aratott és most ezen felkapaszkodva újra pénzt akarnak kicsalni az emberekből..Én igazából nagyon megértem azokat is akik utálják meg azokat is akiknek még bejön, mert egy részről nagyon idegesítő hogy lényégében semmi érdemleges újdonságot nem hoz már az nfs, csak öklendezik vissza a régi szériák jól bevált dolgait kisebb újítgatásokkal (ami mellesleg sokszor csak még ront rajta), másrészt viszont ebbe annyi pozítívum van h nem nyúlnak annyira mellé mint anno mondjuk a pro street-el, mert a régi bevált támpontokat követik.
Akkora áttörést mint anno a porsche unleashed vagy az underground széria már sztem nem fognak elérni, mert nagyon úgy néz ki hogy kifogytak az ötletekből és ha vmi új dolgot bele is raknak (lásd: the run) az javarészt nemfog bejönni az embereknek, mert nem illik a sorozatba.
Egy dolgot ne felejtsetek el, nekik semmi más nem számít csak a pénz, és amíg ez egyre inkább így van, nem arra fektetik a hangsúlyt hogy minél jobb legyen hanem, hogy minél jobban vegye a sok hülye..









14.
14.
ikaralyos01
#7: Ha komoly autóversenyt akarsz akkor GT5/Forza. Ezzel meg Csapatás ezerrrrell, akárcsak a 2010-es Hot Pursuit. Előrendelve!!!! ;D
13.
13.
szcsaba1994
#11: Pont ezt akartam mondani, teljes mértékben egyetértek vele. És az edge 9/10 se éppen egy sűrű dolog :)

OFF: Ugyan ez megy a win 8-cal is. Az a baja az embereknek, hogy 15 év után mertek valóban újítani.
12.
12.
abydos
#8: Sztem ne várj értelmes érveket.
11.
11.
attilag78
#8: Sokan nem kepesek tullepni sajat arnyekukon, es csak sirni tudnak, hogy regen minden jobb volt, meg hogy tuning igy meg ugy. Csak azt felejtik el, hogy az korszak letunt. Ezt lehet nem szeretni, de akkor is igy van - persze ok a leghangosabbak. Mondjuk a kedvencem, hogy "ez nem NFS", mintha az elmult 18 evben lett volna konzisztens iranyvonal... Na persze, tudom en, a gondolkodas nem mindenki sajatja :)

A Criterion sokszor elmondta, hogy ok nem folytatasokat csinalnak, plane nem mas jatekanak a folytatasat, lasd Hot Pursuit, amit a sok okoskodo HP3-nak hiv, mert ugye a harmadik NFS, ami a HP nevet kapta. De ahogy az sem az elso ketto folytatasa volt, ugy ez sem a 2005-os MW folytatasa, hanem a Criterion altal elgondolt MW. Ennyi.

(Az gondolom lejott, hogy en nagyon varom, es nekem bejon, ahogy a HP es a Burnout Paradise is :) )
10.
10.
giga321
#7: Most Wanted óta az NFS halott....!

+1
9.
9.
kharami
#8: Nem kell ezt mesélni! Nézz rá és hasonlítsd össze az első MW vel vagy a HP-t a 2002 es remake el!;)
8.
8.
princeps27
mesélje el vki hogy mi ez a nagy utálat az új most wanteddel kapcsolatban.
7.
7.
kharami
#6: Az meg hagyján, bár ott is papir könnyű autók + nevetségesen szánalmas 300 al veszem a kanyart irányítás+ 1mp alatt 100!! De az még csak csak elment de ez a rettenet?!....! Most Wanted óta az NFS halott....!
6.
6.
DON GONDOCS
Hát nem tudom, nekem jobban tetszet a 2010es Hot Pursuit mint a Black Boxos Pro Street meg Carbon.
5.
5.
Samu
Jéééézusom, hova süllyesztik ezt a címet? Úgy érzem ezt már kihagyom! Marad a Horizon inkább! Majd meséljétek el milyen volt...
4.
4.
kharami
No Comment! Teljes alázása a Need For Speed nek és az egyik legjobb résznek a Most Wantednek! Köszönjük kriterion!!
3.
3.
drat576
nekem tetszik, remélem maga a játék is jó lesz
2.
2.
Yetikee
Mennyivel jobb játékot lehetne csinálni ha az elején nem az lenne h Pegi 7 :DDDD
1.
1.
giga321
Ez a launch trailer még jobban elrettentett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...