Traileren a Paper Mario: Sticker Star

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 27.
  • Videó
Link másolása
Közel háromperces gameplay előzetest kapott a Paper Mario: Sticker Star. Bár játékmenetét tekintve az egyik legötletesebb Mario-játékkal van dolgunk, a Paper Mario-szériát ritkán láthatjuk viszont: a Nintendo 3DS-en is most először mutatkozik be a sorozat.

A 3DS-exkluzív Paper Mario: Sticker Star december 7-én érkezik meg Európába, és a sorozat korábbi részeihez hasonlóan a térbeli világban papírmasé figurákat szerepeltet, ez adja a különösí ízét. A játékmenetet ezúttal a matricák kavarják meg, amiket az ellenfelek legyőzéséhez és a fejtörők megoldásához használhatunk majd fel. Új gameplay trailer következik:

16.
16.
br1Koo
#15: Valami olasz vízvezetékszerelő, valami nintendő nevű vállalatnál.. Mitől ilye nagy szám ez a csávó? o.O
15.
15.
Jinbobo
#13: nem, még tényleg nem játszottam marioval. Eddig barlangban éltem, most ismerkedem az internettel is. Meg mi ez a gamekapocs, egyáltalán ki az a Mario?!! DD
14.
14.
br1Koo
#13: Nem játszott mario-val? létezik ilyen ember? :D
13.
13.
jszili32
#12: Lehet, hogy a sok tápos tizenéves COD-ozik, mert akkora agyi kapacitásuk van, hogy csak arra elegendö hogy egymást lőjjék!!
Amugy a mario nem gyerekeknek valo, szerintem te még soha nem játszottál mario-val!Le merném fogadni, hogy egy mario játékot sem tudnál végigjátszani!
:D
12.
12.
Jinbobo
Marioval még játszik valaki?! Úgy tudtam a tizenévesek is inkább már Cod-oznak.
11.
11.
Racsni1987
Én szerintem megveszem, azért mert 3ds , kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle, meg legyen szerencsém a paper mario-hoz. De nekem a Paper Mario, tucatnyi Mario sport és Mario party 1-2 rész erejéig, ezek a szériák nekem nem jönnek be. Nem bírom a wii sports-ot, legtöbb pokémont, és a látottak alapján számomra a Nintendo Land nagyon gagyi lesz, elfelejthetnék a mii-ket örökre, nagyon sz***ok. Sims utánzatokat nem tudom hovarakni. Metroid nem rossz, de jobban rágyurhatnának erre a stílusra mint a zelda esetében, vagy a Metroid vagy teljesen másik ehhez hasonló játéknak legyen akkorra hipe-ja mint a Halo-nak. Hipe-ot mondtam, nem élvezhetőséget, mert a 2 nem feltétlenül fedi egymást.
10.
10.
br1Koo
Mario önmagában is felér kettő másikkal! ;D
9.
9.
Sanyeszpaloc$
#8: elfelejtetted kétszer írni ;D
5.
5.
Ecneb
mindenki ismétli magát? am hangulatos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...