Paper Mario Sticker Star 3DS

Valódi Paper Mario élmény 3DS-en.
Típus: Platform

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Pletyka: új Paper Mario Wii U-ra?

Ha minden igaz, ma új játékot jelent be a Nintendo, egy megbízható informátor pedig már konkrétummal is tudott szolgálni. Emily Rogers több forrásból is azt hallotta, hogy az új Paper Mario készül, ráadásul Wii U-ra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!

Launch traileren a Paper Mario: Sticker Star

Noha a Nintendo karácsonya túlnyomórészt a Wii U-ról, jobb helyeken pedig a Wii Miniről szól, azért a 3DS-tulajdonosok is számíthatnak újdonságra az év vége előtt. Jövő héten érkezik az új Paper Mario.

Traileren a Paper Mario: Sticker Star

Közel háromperces gameplay előzetest kapott a Paper Mario: Sticker Star. Bár játékmenetét tekintve az egyik legötletesebb Mario-játékkal van dolgunk, a Paper Mario-szériát ritkán láthatjuk viszont: a Nintendo 3DS-en is most először mutatkozik be a sorozat.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.