Tavasszal érkezhet a Grand Theft Auto V

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nyissuk a vasárnap reggelt a GTA V eddigi legerősebb pletykájával! Egy lengyel rajongó oldal három képet tett közzé, amelyek egy promóciós anyagot mutatnak meg. A kiszivárgott posztereken feltűnik a Rockstar Games játékának betonbiztosnak vélt megjelenési dátuma.

A Gta-five.pl rajongó oldal bejegyzése alapján az egyik fórumozójuktól származnak a frissen, egy raktárból kiszivárgott felvételek. A komplexumban már megtalálható néhány legyártott promóciós anyag, amely a Grand Theft Auto V közelgő megjelenését reklámozza. A kép túlságosan valódinak tűnik, vélhetőleg nem manipulálták. Ezek szerint a Rockstar sandbox címe 2013 tavaszán landolhat a boltok polcain PS3-on és Xbox 360-on.

Bizonyíték kell? A posztereken megtalálható a héten napvilágot látott hivatalos artwork és egy másik, eddig nem publikált rajz is. A beígért dátum alatt nem látjuk a PC-s platformot, így a történelem ismétli önmagát: azaz a GTA V a konzolos változatok után néhány hónappal később jelenhet meg Windowsra. Tippünk szerint az ősz folyamán.

November 8-án jelenik meg a Game Informer legfrissebb száma, amely egy vaskos előzetesben rántja le a leplet a bűnözőszimulátor konkrét részleteiről.

Szerintetek hihető a tavaszi premier?

38.
38.
Hubert Cumberdale
37.
37.
drat576
sok diszleksziás jár közöttünk, akik az életben semmivel se kevesebbek, illetve egyéb ágakban nyújthatnak kimagaslót, csak sokszor le vannak ilyen helyeken szólva és nem nagyon mernek már írogatni, én megértettem Depresszió hozzászólását és nekem ennyi elég :)
33.
33.
Simonus18
Áh én már most félek a PC-s verziótól, el kell kezdeni gyüjteni alapanyagokra ^^
32.
32.
Zombiekiller6
mindegy, nincs hír a saints row 4-ről?
31.
31.
adye
#29: De miért szomorú? Mert nem egyezik az ízlése a tiéddel? Nem mondott egy rossz szót sem a játékra, csak hogy nem érdekli. Engem sem érdekel különösebben. Az utolsó GTA ami tetszett a 2 volt, de szerintem az első rész a széria királya. Nem szar a többi, dehogy... Csak nem nekem találták ki.
30.
30.
shatterhand
#3: "ha még PS3-ra kiadnák."
ps3,xbox360 tuti és logikus
29.
29.
Ótvar
#28: hát ez rendkívül szomorú
28.
28.
balint23h
Sose szerettem a gta-kat. A lost and the damned dlc viszont bejött. Volt egy kis Sons of Anarchy hangulata. Remélem ehhez is lesz egy hasonló dlc, mert az alapjáték nem érdekel de azt viszont kipróbálnám.
27.
27.
Zorane
nekem ez a kép nem valami meggyőző :/
26.
26.
drat576
nekem mind1 mikor jön, csak tényleg jó legyen, a PC-s portot is megvárom szívesen csak minőségi legyen
23.
23.
CJgabor
Megint késik a PC-s változat... elnézést kérek a moderátoroktól, de már a f*szom kivan a R* megjelenési dátumaitól. Ismét szarnak a PC-sek fejére mint anno a GTA4-gyel... Kezdem unni.
21.
21.
Stranger
#19: Hát az tényleg elég gáz, hogyha 1-2 héten belül bejelentik, hogy tavasz... eddig is gondoltuk, sokra nem mennénk egy ilyen dátummal.
19.
19.
dzsiádzsó
Természetesen kamu az egész!

1. Jól látszik A4s lapok vannak ragasztva egy kartondobozra!
2. Pes Control nagyobb az egyik képen, mint a másikon :D... Ráadásul nem hinném már megjelent képek promótálására szorulna a R*, nyilván van még egy pár artwork náluk!
3. Az új kép teljesen más stílusú, egyértelmű, hogy nem egy embertől származik, míg a GTA artworkok teljesen azonosak szoktak lenni, szép munka, csak éppen nincs köze a GTA-hoz!
4. Spring? Ilyen megjelenési dátumot ritkán adnak. Ha tényleg fél évre van, már lenne hónap is!

SZÓVAL KAMUUUUU!
18.
18.
aruha
Azt mondjuk remélem hogy nem csak kutya lesz benne hanem más állatok is
16.
16.
aruha
Na gyerekek meg van a főhős és biztos a kutya is :D
14.
14.
kopic
#13: De a 2K adja ki....
13.
13.
Hungary86
#11: Nem a 2K csinalja a GTA V, hanem a Rockstar Games!!!
12.
12.
Hubert Cumberdale
Hogy a g*cibe áll ez a plakát?
10.
10.
Necreon
Igen sajnálom hogy késik a PC-s változat. Megint.
9.
9.
biolencse
Már miért ne adnák ki PS3-ra??? Új konzolról hallottál már erôtekjes pletykákat? Most adtam ki egy újabb PS3-at? Csak reálisan kell gondolkozni.
8.
8.
markoci555
az egész közel van szerintem
7.
7.
reptile110
szerintem hihető és kíváncsi vagyok arra az előzetesre :D
6.
6.
givi6
remélem gta-s teherautot is eltérítenek
ha nem, kénytelen leszek kezelésbe venni a dolgot
5.
5.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...