Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

  • Írta: InGen
  • 2012. október 28.
  • Hír
Link másolása
A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.

A Kotaku úgy tudja, mára már csak öt ember maradt a Silicon Knightsnál, beleértve az alapító-ügyvezetőt, Denis Dyacket. Az oldal által megszerzett információk szerint Dyack sosem helyezte előtérbe az Activision számára készített X-Men: Destiny fejlesztését, helyette titokban egy saját demót akart készíteni az Eternal Darkness 2-höz, mellyel más kiadóknál házalt volna.

Különböző munkatársak elmondták, a Silicon Knightsnál sosem alakult ki együttműködés a kiadókkal, ehelyett egyfajta parazitaként látták őket a cégnél, melyek rájuk telepszenek. Dyack igyekezett mindent eltitkolni az Activision elől, hogy titokban kergethesse saját céljait, így végül csak körülbelül a stúdió 60 százaléka dolgozott az X-Men-játékon.

Egy másik alkalmazott számára úgy tűnt, Dyack direkt akarta szabotálni a projektet, így például 35 százalékkal több pénzt kértek, hogy kibővíthessék a játékot menet közben, ám ezt az Activision elutasította. Végül az Activision megunta a huzavonát, és hivatalosan is bejelentette a készülő játékot, így a Silicon Knights számára már nem volt visszaút, be kellett fejezni a projektet, így hat napot dolgoztak egy héten, napi 10 órát.

A végeredményt mindenki ismeri: a játék rettenetes lett, semennyi nem fogyott belőle, a stúdió pedig azóta is folyamatosan bocsátja el embereit. Már azokat, akik nem mennek el maguktól.

4.
4.
DON GONDOCS
Mostmár sose készül el a Too Human 2 :@
1.
1.
bodortamas1
Én speciel nem ismertem a végeredményt kocka létemre, most nagyon elszégyeltem magam :SSS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...