PlayStationre is megjelenhet a The Witcher

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 29.
  • Hír
Link másolása
A lengyel Gadzetomania magazin mikrofonvégre kapta a CD Projekt RED fejesét, Adam Kicińskit, aki beszámolt a stúdió jövőbeli terveiről. Az interjúból kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 mellett egy, még nem bejelentett dark fantasy játékon dolgoznak, és a nextgen PlayStationre is megjelenik a The Witcher.

A Witcher fórumán a szemfüles rajongók számos részletet megosztottak a Gadzetomania lengyel nyelvű interjújából. Bár a forrás ingatag, s nem vehető készpénznek, azért jó pár érdekességre fény derül.

Adam Kiciński elmondta, hogy a Cyberpunk 2077 mellett egy másik, eddig be nem jelentett dark-fantasy játékon dolgoznak, amely szintén multiplatform címként vonul a köztudatba. Lehet reménykedni, hogy a The Witcher 3-ról van szó, de ne legyünk telhetetlenek. Annyi bizonyos, hogy sokkal nagyobb lesz, mint Geralt korábbi kalandjai.

Sajnos egyik címet sem látjuk 2013-ban, mivel a fejlesztők a jövő évet kisebb és a két új, nagyobb játék fejlesztésével szeretnék eltölteni; utóbbiak a következő generációs hardverekre jelennek meg.

Ha már a nextgen szóba került, Kiciński elhintette, hogy a PlayStation platformon is tiszteletét teszi a The Witcher-sorozat, de csak a következő generációban. 

Végül érdemes megemlítenünk, hogy a Cyberpunk 2077 egy teljesen új RPG-széria lesz, de ezt már amúgy is tudtuk. A CD Projekt RED nem zárja ki annak lehetőségét, hogy iPhone-játékokat készítsen, bár jelenleg nincs mit bejelentenie.

9.
9.
metercsiken
Király, hogy ps-re is kijön majd!
Csak azt sajnálom, hogy most nincs rá! : (
Pedig nagyon tetszenek a videók!
8.
8.
kopic
egy The Witcher 3-nak nagyon tudnék örülni!:)
6.
6.
barackostej
Remélem azért az Anno 2077 mentéseim kompatibilisek lesznek a Cyberpunk 2077-tel, mert elég sokáig eljutottam és nem akarom a városomat elveszíteni.
5.
5.
azureknight0715
Hát nem igaz:D Már kezdtem azt hinni hogy az első 2 részt kiadják nekünk ps3-on:D Franc, így már nem buli:D
4.
4.
Dark_Temptation
hmm nekem az első rész nagyon tetszett :) , de a második már nem igazán :O magamat sem értem. alig vártam, hogy megszerezzem, erre nem játszottam vele 2 óránál többet :/ na majd újra neki esek, hátha.
2.
2.
Lorthirash
...... az Egyik legjobb RPG a Witcher amivel valaha is játszottam
1.
1.
shatterhand
Dark/demon soul-al is elvagyunk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...