Cliff Bleszinski megjavítaná a Resident Evilt

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic egykori megmondóemberében, Cliffy B-ben nem tett mély benyomást a Resident Evil legutóbbi része, legalábbis erről tanúskodik egyik új Twitter-bejegyzése, amit a Capcomnak címzett. A jelenleg szabadúszó designer "megjavítaná" a Resident Evil-frencsájzt. A kiadó vette a poént.

A Gears of War készítőjének, Cliff Bleszinskinek - a jelek szerint - nem jött be túlságosan a Resident Evil 6. A megmondóember a Twitter-csatornáján arra kérte a Capcomot, hogy "hívják  el őt, és javítsák ki a Resident Evilt, együtt". Bár nyilvánvalóan poénról van szó, nem beszélt képtelenségeket, mivel Cliffy B-nek már nincs szerződése az Epic Gamesszel, jelenleg szabadúszóként költi a millióit ,és paskolja szemrevaló barátnője popóját.

A Capcom brit részlege persze vette a lapot, és reagált a felajánlásra egy "hozzál pizzát" tweettel. Másnap Bleszinski megjegyezte, hogy a Resident Eviles begyezése kicsit "beképzelt" volt. Forrnak az események a játékiparban, s a srácok nem veszítették el humorérzéküket.

Ami azonban lehangoló, hogy a Resident Evil 6 tényleg nem nyerte el sem a kritikusok, sem a rajongók tetszését, így a Capcomnak változtatnia kell a sorozat jövőjén - akár külső segítséggel. Igaz, Cliffy B?

34.
34.
assassins66
#32: Nekem tetszett!!! Most Platináztam ki!
33.
33.
Nomad010
Jesszus, milyen guminője van:'D
32.
32.
2pacal
Chris kampányát most toltam ki és egy okádék volt nagy o-val...
Leoné úgy ahogy,de tetszett...
Jakre vagyok kíváncsi,de szerintem az se lesz nagy szám...
Nagyon gáz nekem személy szerint mivel majdnem az összes részt kitoltam,hogy mi lett ebből a névből...
31.
31.
game dawe
ezt is sikerult ell kurni .
30.
30.
Mortician
#4: Mi a baj a Gears-szel? Hozza azt, amit egy akciójátéknak hoznia kell, ha nem tetszik a műfaj, az nem a játék hibája.

Mellesleg tévedés. A Resident Evil egy legendás cím VOLT. Ma már csak egy tucat akciójáték, semmivel se nyújt többet, mint a társai. Hazavágta a Capcom az egészet.
29.
29.
kopic
#23: És te sztem összetévesztesz valakivel.
28.
28.
kopic
#23: Jah, és sztem megérdemelte azt amit írtam neki. Idejön egyből, és ilyen kijelentéseket tesz az GoW-ra -.- Azért így ne várja el senki sem, hogy meleg fogadtatásban lesz része, ha ilyet ír:O
27.
27.
kopic
#23: "IQ 0-ma, meg sérted" ? -.- És még én nem tudok helyesen írni.... Hát jobban mint te állítom. És még te láttál engemet ? Hol ? Hol utálnak engemet elmondanád ?
25.
25.
aRkye
Ritkán írok be, de szerintem a GoW úgy jó ahogy van, igaz kevesebb részt is élt meg eddig mint a Resi. Megnézném az ötödik, hatodik résznél hol fog járni, ha lesz egyáltalán.
Az új Resit nem próbáltam még, de sok jót nem olvastam róla. Ami tény, hogy folyamatosan távolodik a régi minőségétől.
...ás ha már horror, akkor inkább Fatal Frame folytatást kérnék!
23.
23.
latyaa
#12: Öcsém te lehetsz egy okos gyerek. IQ 0-ma ?? Szerencse hogy tudsz írni, mert ha ennél hülyébb lennél levegőt se tudnál venni. Gondolkozz el hogy beszélsz mással mielőtt meg sérted. Láttalak már téged mindenhol utálnak téged, nem csodálom.
22.
22.
Dragonborn
Azért az évek alatt hogy lement a sűllyestőbe
Jelenleg a Dead Space a műfaj királya meglátjuk meddig de kétlem hogy a RE széria fogja letaszítani
21.
21.
Jinbobo
ebből se lesz semmi.
Ha meg megváltozna game, akkor meg az agyatlan lövőlde szerelmesei tántorodnának el tőle.
16.
16.
adam6751
#4: Miről beszélsz? Milyen szar gears? Hol élsz te ember?
A Gears mióta hulladék??? Ismerd el hogy a trágya RE6-od szar lett!
A Gears of War-nak még nem lett szar epizódja a Resident Evillel ellentétben barátom.Az tény hogy GoW nem olyan "legendás" mint a RE de azért gondold már át mit beszélsz te barom.Mondjad hogy nem tetszett és kész.De ne szarozzál össze-vissza tudván hogy nincs igazad!
15.
15.
Hubert Cumberdale
14.
14.
Hubert Cumberdale
#11: Jah az ellenség meg járókerettel jönne felénk és virággá változna a feje
13.
13.
Ecetes sajt
Gears-en javítani? Ilyet is csak az mondhat, aki maximum a jutubon nézett videókat.
12.
12.
kopic
#4: Inkább a te szar, semmirevaló RE6-on kéne javítani nem retardált gyerek ? Száradjál meg.
11.
11.
kopic
#4: Nah adminok, ezt a "szép" kommentet is lehetne moderálni nem gondoljátok ?:C
9.
9.
Hubert Cumberdale
#1: Asszem azt is lehetne kukázni, mint a resit...
8.
8.
D-day
#1: Ja raknának bele repkedö ninjákat xD GoW on nem tudom mit kéne javitani ugy jo ahogy van sztem.Epic story,fedezék harc,látvány világ és sok sok akcio.
6.
6.
kharami
Bőven lenne mit javítani a resin! Kérdés ki lép majd! Egyre inkább átment agyatlan hentelésbe!!:(
5.
5.
J Adam
#4: Valóban lehetne azért mit javítani a gearsen,nem hogy inkább az epic kérne segítséget az ea-től vagy a capcom-tól és úgy kiadni egy teljesen új gearst.
4.
4.
Django
Na még ez kellene, ha benne lenne a keze tuti nem vennék több Resident Evil-t, inkább azon a sz*r girszén javítana! Nem is értem az egészet, a RE sorozat legendás cím, a girsz meg egy hulladék! Mehet az oltás emberek, úgysem olvasom el nem is szoktam beírni ide, de ez most rendesen felhúzott!
2.
2.
Ventus
Hazavágnák a gearst is mint a szél. :)
1.
1.
J Adam
Szerencse hogy csak viccelt Bleszinski,nem kell az a capcomhoz a capcom az az az igazi cég aki tud felmutatni rengeteg új dolgot és újításokat és van fantáziájuk kitalálni új dolgokat még évek multán is Bleszinski meg maradjon a seggén és nézze inkább hogy csinálják a normális játékokat.Mondjuk egy gears of wart megnéznék hogy a capcom mit újítana rajta,százszorta ütősebb lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...