Képezzük ki magunkat a Hawkenben!

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 29.
  • Videó
Link másolása
A MechWarrior Online mellett egy másik óriásrobotos free-to-play cím is meg fog jelenni az évben, ez lesz a Hawken az Adhesive Games jóvoltából. Ha nem akarod, hogy az első percekben felrobbanjon a mechád, itt az ideje némi tudományt magadba szippantani! Csekkold a videókat!

A Hawken egy mechákra koncentráló, belső nézetű akciójáték, ami teljes egészében a multplayerre fókuszál. A jövőben járunk, egy emberek által kolonizált planétán, ahol gyilkos háború dúl a szűkös erőforrásokért. Az első két előzetes az alapismereteket mutatja be, megtudhatjuk a Hawken kulcsfontosságú jellemzőit, és betekintést nyerhetünk a játék alatt dolgozó rendszerbe.

Jelenleg is zajlik a zárt bétateszt, ha az események jól haladnak, akkor a végleges kód december 12-én láthat napvilágot. Ideális alternatíva lehet a MechWarrior Online mellett. Addig is nézzünk bele a harcrendszerbe:

További ismertetőkre vágysz? Kukkants bele a Siege és a Missile Assault játékmódokba is!

8.
8.
Crypton
#1: honnan van meg a beta?
7.
7.
Cooper911
Asztaaa!
Ez nem csak a látványvilágával nyügözött le hanem a sok taktikai lehetőséggel amit bemutatott (spec képesség, emp, self repair). Ezt muszály lesz kipróbálnom.
5.
5.
shatterhand
Örülök,hogy végül kijön ez a játék.
Konzolra is érkezik?
4.
4.
Cuppak
Hawken-t már tolom, nagyon bejön ;)
2.
2.
5T3V3N
Simán jobb a Mechwarrior Online-nál.. Míg az alig megy a gépemen( ami igaz nme mai darab) Ez pazar módon száguld...!
1.
1.
HerodPK
jo kis játék játszom a beta-val.. sokkal jobban bejön a stíluson belül mint a MW. nem tudom .. ez porgoseb és relatíve szabadabban tudom alakítani a mech-emet..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...