Leállt a Ghost Recon: Commander

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 30.
  • Gyászhír
Link másolása
Noha csak május óta üzemel a Ghost Recon alapján készült közösségi játék, a projekt máris leállt, miután a fejlesztést végző Loot Drop leépítésekre kényszerült a napokban. A Romero-család biznisze azért még kitart, további projektek vannak készülőben náluk.

A Ghost Recon: Commander című facebookos közösségi játék még májusban, a Future Soldier rajtja kapcsán indult el, viszont máris lehúzta a rolót - a John Romero érdekeltségébe tartozó Loot Drop fejlesztőcégnek nem éppen úgy mennek a dolgai, mint arra számítani lehetett.

Ghost Recon: Commander - a bejelentés trailere

Felesége, Brenda Romero árulta el a Twitteren, hogy a Ghost Recon: Commander üzemeltetését leállították, a játék mögött álló fejlesztőket elbocsátották. Noha a cég vezetése szomorú a történtek miatt, nagyon úgy fest, hogy a Loot Drop maga nincs nagy bajban, és egy kisebb leépítéssel megússza az átmeneti nehézségeket. A csapatnak jelenleg két projektje van fejlesztés alatt, egyet pedig a tervezőasztalon tartanak Romeróék.

Brenda Romero a Twitteren kampányolt volt munkatársaiért, személyesen ajánlotta a srácokat más fejlesztőcégekhez; a Twitter-üzenetei nem találtak süket fülekre, állítólag már több kolléga kapott munkát.

Rendben, már csak az a kérdés: mikor esedékes Romero "nagy" visszatérése?

2.
2.
abydos
Pedig mindig gondoltam rá, hogy el kellene kezdeni vele kicsit játszani, hát már sose tudom meg, milyen volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...