Ghost Recon Commander PC

A Szellemek visszatérnek, méghozzá a világ legnépszerűbb közösségi hálózatán, a Facebookon!
Típus: Akció, Taktikai Stragégia

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.

Leállt a Ghost Recon: Commander

Noha csak május óta üzemel a Ghost Recon alapján készült közösségi játék, a projekt máris leállt, miután a fejlesztést végző Loot Drop leépítésekre kényszerült a napokban. A Romero-család biznisze azért még kitart, további projektek vannak készülőben náluk.

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.

Elrajtolt a Ghost Recon Commander

Már játszható a Ghost Recon facebookos kivetülése, ami a Ghost Recon Commander címet kapta. A játékon John Romero új cége dolgozott, a fejlesztők ígérete szerint végre kaptunk egy programot a közösségi hálózatra, amit hardcore gamerek is játszhatnak. Így legyen!