Ghost Recon Commander PC

A Szellemek visszatérnek, méghozzá a világ legnépszerűbb közösségi hálózatán, a Facebookon!
1649265629

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1379754000

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.
1371023160

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.
1357128020

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.
1351598400

Leállt a Ghost Recon: Commander

Noha csak május óta üzemel a Ghost Recon alapján készült közösségi játék, a projekt máris leállt, miután a fejlesztést végző Loot Drop leépítésekre kényszerült a napokban. A Romero-család biznisze azért még kitart, további projektek vannak készülőben náluk.
1339765200

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.
1337604859

Elrajtolt a Ghost Recon Commander

Már játszható a Ghost Recon facebookos kivetülése, ami a Ghost Recon Commander címet kapta. A játékon John Romero új cége dolgozott, a fejlesztők ígérete szerint végre kaptunk egy programot a közösségi hálózatra, amit hardcore gamerek is játszhatnak. Így legyen!