Befutott a Primal Carnage launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 30.
  • Videó
Link másolása
Vagy komplett baromság kerekedik ki a Primal Carnage-ből, vagy egy hatalmas móka. Az emberek és a ragadozó őslények vérre menő csatározását bemutató játék tegnap landolt a Steamen, így hangulatba hozhatjuk magunkat az utolsó kedvcsinálóval. T-Rex leszel, vagy Velociraptor? Ez itt a kérdés.

A dinoszauruszuk ellepték a csatatereket, csak egy maréknyi speciálisan képzett katona mer szembeszállni velük, de a foguk így is vacog a rémülettől. A Primal Carnage egyetlen hibája, hogy mindenki az őshüllőkel szeretne nyomulni - még szerencse, hogy a játék rendszere szépen kiegyensúlyozza a résztvevőket. A kasztalapú multiplayer akciójáték tegnap landolt a Steamen és a többi digitális áruházban baráti, 15 dolláros áron. Csekkold a launch trailert!

6.
6.
TheCovery
Hát pár évvel ezelőtt amikor a Jurassic park ment, egy ilyen játékért szerintem az egész éves zsebpénzemet oda adtam volna, most 13€-ért szerintem alkalmi vétel.
Bár nem értem miért árazzák be drágábban az EU-ba a cuccokat? :/
5.
5.
bodortamas1
Nagyon tetszik :) Lehet, hogy majd kipróbálom.
4.
4.
kharami
Vicces, hogy alig egy héttel ez előtt ugyan ilyen volt az alfa sőőt lehet pre alfa verzió! Mostmeg már launch trailer van! Hogyisvanezakkormost?
3.
3.
markoci555
ez a trailer még jobban meghozta a kedvem, fóleg az utolsó jelenet, nem az amikor repül a t-rex, az előtti amikor egyberohannak :)
2.
2.
Yanez
Hát nem egy vászizdász az biztos,de 15 dodóért nagyon is megéri elszórakozni ezzel,mások valagába harapni egy nagyot vagy szétlőni egy niggerosaurus pöcsét.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...