Folytatódik a Halo 4, itt a Spartan Ops előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 30.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat aludni a Halo 4 premierjéig, s ha attól félsz, hogy a kampány végigtolása után nem marad számodra új élmény (a multit nem számítva), akkor megnyugodhatsz, elvégre a megjelenés után érkezik a 10 epizódból álló, összesen 50 kooperatív küldetést tartalmazó Spartan Ops.

Minden héten új epizódot kapunk a Spartan Opsból, így a sztori folyása az alapjáték után sem áll meg. Habár hat hónappal járunk a Halo 4 történései után, s ezúttal más szemszögből, a UNSC Infinity katonáira kihegyezve követhetjük az eseményeket, bizonyára szavatos kikapcsolódást nyújt 10 héten keresztül. Lássuk az igen durvára sikerült CG-előzetest!

Interaktív útmutatóra vágysz a 343 Industries játékból? Erre tessék!

27.
27.
kopic
#26: jaja. Nekem is a fő sztori lesz min.10-12 óra:) osztott képernyőn is végig fogjuk vinni tesómmal minden fokozaton, szóval nagyon bő lesz a játékidő:)
26.
26.
Macccy
#25: Az nem vitás, hogy sikeres lesz. Elég ha arra gondolsz, hogy 1.) co-op és hogy 2.) free! :) Ingyen még a sz*r is jó, de természetesen itt NEM EZ lesz a helyzet, ez a tartalom és a minőség miatt is hengerelni fog, biztos vagyok benne!

Tulajdonképpen miről is van itt szó, csak most gondoltam én is végig: fő story 6-8-10+ óra, attól függően ki mennyire rohanós (nekem biztos 10+ lesz) ... ehhez jön a co-op végigjátszása a történetnek, mert az nagy buli mindig (+8 óra) ... Spartan Ops minden héten, amit szintén lehet újrázni (heti +2-4 óra) ... És akkor még nem is volt klasszikus kompetitív multiplayer. Nettó 26-30 óra játékidőt fog tartalmazni a cucc.


6 days left ... and counting ...
25.
25.
kopic
#24: Nincs mit:)
Hát ezt én sem tudom. De tuti, hogy több évados lesz, mivel úgy van írva, hogy "season 1". És 1 ilyen évad elkészítése biztos nem kevés idő, így lehet, hogy 2013-ban még akkor tényleg nem jön:( Meg ha jól emlékszem, akkor volt régebben egy interjú Frank 'O Conorral, amiben azt mondta, hogy akkor lesznek újabb évadok, ha a Spartan Ops sikeres lesz, és a rajongók is akarják. És lehet, hogy DLC-ben fog jönni, és ezért majd fizetni kell.
24.
24.
Macccy
#23: Határtalanul boldog vagyok, köszönöm ... így másodikra csak sikerült ...

A forrás bár júliusi (?) de még korrektnek tűnik, mindazonáltal némi félreértés generálódott, lehet csak a számomra: a Season 01 végig ingyenes lesz, a többiről pedig nincs egy árva szó sem, nemhogy árazás! Mind az 50 küldetés (10 epizód ... 10 hét) benne lesz az árban, ahogy lentebb mondtam és csak a LIVE -ért fizet a játékos. De végső soron igazad volt ...

Hogy 2013 elején lesz e új évad? Esélyes, hogy még nem. Ha valamikor elkészítik, akkor vagy fizetős DLC lesz, vagy beteszik HALO 5 (vagy a HALO 2 Anniversary) mellé azt is ingyen, de ahogy mondtam erről még egy árva szó nincs, így továbbra is tartom, hogy ez a "fizetős lehúzás" téma erős túlzás!
23.
23.
kopic
22.
22.
kopic
#21: Tessék: http://www.xbox360achievements.org/news/news-12141-Retailer-Quiz-Reveals-Fresh-Halo-4-Details.html
És az is itt van, hogy hosszabb lesz az 1.évad az ODST-nél: http://www.xbox360achievements.org/news/news-12650-Halo-4-s-Spartan-Ops-Season-Longer-than-ODST-Campaign.html
21.
21.
Macccy
#19: "343 Industries has confirmed that it will not be a paid DLC and be included free in the game." /forrás: HALO Nation - halo wikia/

De még egyszer mondom, ha tudod, akkor mutasd meg és én elhiszem!
20.
20.
Macccy
#19: Ember, akkor úgy írom, hogy el is olvasd: "MUTASD"
Köszönöm!
19.
19.
kopic
#18: Ember az 1. évadja ingyenes lesz! -.- De a többi évadja már fizetős lesz!
18.
18.
Macccy
#8: Mi ez a "fizetős lehúzás" téma megint?? ... Az XBOX LIVE előfizetésen kívül (cca. 670 Ft /hó ... 1 doboz cigi vagy 2 bkv vonaljegy vagy 2,5 mc burger ára) és a HALO 4 játék árán felül (természetesen) jelen tudásom szerint nincs semmi fizetendő a Spartan Ops 10x5 küldetéséért. Sem ebben a cikkben sem máshol szerepel semmi utalás arra, hogy nem így lenne, de ha valaki látta ezt leírva, az mutassa meg nekem is!
17.
17.
xI DaWe Ix
Tuti vétel nagyon tettszik.
15.
15.
robogo98
13.
13.
Alienji
Lesz a játékban tartalom! :D
11.
11.
kopic
#9: Első 3 chapter neve:
Chapter 1 - Departure (Land Grab • Sniper Alley • The Challenge • Sacred • Core)

Chapter 2 - Artifact
Chapter 3 - Catherine: ebben tuti, hogy találkozni fogunk Dr.HalseyveL:)
10.
10.
kopic
#9: Az Xbox 360 Achievements nevű oldalon olvastam, hogy kb. 10-12 órás lesz.
9.
9.
McDuff
#8: kajak?zsííííír:D
és az első évad kb mennyi +játékidőt ígér?
5.
5.
Scoo
Csak az a kár, hogy szerintem csak a live-os élvezhetik majd :(
4.
4.
kopic
Nagyon fasza lesz!!!!!!!!!! És a 3.chapterben sztem találkozni fogunk Dr.Halseyvel.
3.
3.
supair
Plussz 10 hét!
Sokáig féltem,hogy a 343 elkapkodja,vagy túlspilázza a Halo világát.Esetleg elbénázza a multiplayert.
Mikor kidobták az Anniversaryt,kicsit megnyugodtam.Úgy nyúltak hozzá az első részhez,hogy jólesett újrajátszanom azt.A multijában hiba nem volt.Sőt!
És ami most jön......!Az eddig látottak,hallottak okot adnak az optimizmusra.
Uff!
2.
2.
bodortamas1
Manapság az akciójátékokból kihagyhatatlan a női szereplő :) Szerencsére!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...