Négy extra nehézségi szinttel jön a DmC

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 2.
  • Hír
Link másolása
Az biztos, hogy nem fogunk unalmasan ásítozni, mialatt a DmC-vel játszunk. A fazonigazításon átesett Dante új kalandjában négy extra nehézségi szint között választhatunk, ha mindenképpen a kihívást keressük. A Ninja Theory most részletezte a különbségeket, néhány képet is mellékelt.

A Capcom megerősítette, hogy visszatér a korábbi Devil May Cry-játékokra jellemző funkció, miszerint az alapfelhozatalon felül további nehézségi szintek érhetőek el a produktumban. Érdemes lesz tehát újra és újra végignyomni a játékot, mivel a kihívás fokozatosan nehezedik; lehet, hogy következő alkalommal mit sem ér a korábban alkalmazott taktikád:

  • Son of Sparda - újrakevert elrendezése az ellenségeknek, akik keményebben odavernek hősünknek.
  • Dante Must Die - az ellenségek felbukkanása itt is másmilyen, viszont ugyanolyan kemények, mint az előzőben, és támadásuk még őrültebb.
  • Heaven or Hell - egy másik remixelt mód. Minden és mindenki meghal egyetlen ütéstől - beleértve Dantét is. De még mindig nem ez a legdurvább nehézség!
  • Hell and Hell - Dante egyetlen ütéstől is meghal, de az ellenség viszont nem. Droidoknak, magányosoknak ideális!


      


Új képekre vágysz? Tekintsd meg a a mai felhozatalt! Ki tudja, talán jól fog elsülni a DmC? Megjelenés januárban PS3-on és Xbox 360-on, a demó várhatóan november 20-án érkezik.

17.
17.
zsoze
#13: 1. moderáld magad
2. a konzolok játékra a pc pedig minden másra való

gondolkozz már a konzolt 1x veszed meg x összegért a pc megveszed és mit csinálsz fejleszted miért ,hogy csili-vili legyen én is ezt csináltam ,de 1évtized alatt meg lehet unni azt is anyagilag sem éri meg mellesleg gondolkozz el ezen mennyit spórolsz ha nem vagy ilyen földhözragadt (mondjuk ez magyar probléma sajnos :S)
16.
16.
Jinbobo
Hell and hell fokozat az kemény! Úgy látom ez sem lesz platina, mert tuti hogy trófeához kötik.Ahhoz a módhoz már nagyon droidnak kell lenni:)
15.
15.
#11: A PC igenis játékra (is) való.
Nekem például két konzolom volt eddig egész életemben. PS1,PS2
Na jó három ,mert két darab PS2 volt:)
#9 Én pedig szeretem a Capcom-ot.
Mivel a kedvenc játék sorozatomat csinálják miért ne szeretném:D
13.
13.
mestermagyar
#11: De arra való. Az hülye aki vesz 90-ezerért konzolt csak játékra. Aki 200-400ezer forintos gépet vesz, az elvárja ezt. Egyébként minek lenne az a hatalmas teljesítményü proci, és videókártya konzol köcsög? XD
11.
11.
zsoze
#9: ez azért van figyelj jól mert, a PC NEM JÁTÉKRA VALÓ és ezt jó ha bevésed az agyadba max fps-re jó ,de csak akkor ha CoD bu...i vagy és arra gerjedsz köszcsőpá
10.
10.
xelalex19
#5: A4.-et is ki lehetett tolni, és az azelőttieket is, akkor ezt miért ne lehetne? Vagy lehet a metroszexuális Dante nem lesz olyan erős, mint az eredeti? xD
Amúgy ebben semmi új nem volt, nem hiszem, hogy megéri hírként közölni...
9.
9.
Rabit Wars
Az egész Capcom cégnek a jó édes ..... ..... t meg szar konzolportjait amiket ki adnak Pc-re hogy ha egyáltalán kiadnak, Pc-re is fejleszthetnének és nem csak portolásokat gyökér cég!
Egy olyan játékuk nem volt mostanában amit jónak értékeltek volna a kritikusok vagy a játékos közönség szánalmas!
8.
8.
Gu3sT2
Ez szánalmas hogy hírnek számít az hogyha nehéz egy játék.... tiszta vicc
7.
7.
Necreon
#6: Mert nem a CoD-on nevelkedett csirkéknek van hanem azoknak akik még szeretnének viszontlátni valamit a régi DMC-k hangulatából. Most már csak a maradék 99% hiányzik.
6.
6.
kopic
A Hell and Hell nehézségi szintet lehetetlen lesz megcsinálni:O nem tudom, hogy ezt miért rakták pluszba bele.
5.
5.
Skyer
Nem igazán tudom ép ésszel felfogni, hogy lehetne hell & hell fokozaton kitolni.. Oo
3.
3.
strike19
Mentések kell fog megtelni a HDD. :)
2.
2.
Necreon
Semmi extra, az összes eddigi DMC-ben benne voltak ezek, és még több is.
1.
1.
DON GONDOCS
4 nehézség, sok a jóból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...