Kibővül a TrackMania 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő év elején jókora bővítést hajt végre a Nadeo TrackMania 2-n, az autóverseny két nagyobb lélegzetvételű adalékot is kap majd 2013-ban. A fejlesztések új környezeti elemeket építenek be a játékba, és természetesen a ManiaPlanet minden funkcióját megöröklik.

A Canyon csak a kezdet volt, készül a TrackMania 2: Valley és a TrackMania 2: Stadium; az új tartalmak a jövő év elején látnak napvilágot a ManiaPlanet rendszerben. Elsősorban az új környezeti elemek azok, ami miatt a rajongóknak érdemes lesz kipróbálniuk az újdonságokat, de a Nadeo szerint a völgyi körítéssel és a jól ismert stadion visszahozásával a játékmenet is megváltozik majd. Érdekesség: míg a Valley a kiegészítő szerepét tölti majd be, a Stadium az Eurogamer értesülései szerint a TrackMania Nationshöz hűen free-to-play játék lesz.

A bejelentés apropóján egy raklapnyi kedvcsinálót kaptunk, csekkoljátok őket! Köszi, SSJ Gábriel!



9.
9.
belaman
szóval kiadják a tmu környezeteit részenként... ügyes. köszönjük, ubisoft, hogy tönkrebasztad a kedvenc játékunkat.
8.
8.
Cooper911
Hú de jó az első videó! Teljesen beszippantott.
Egyébként ideje lenne átálni free to play MMO-ra, úgy szerintem több embert vonzana.
7.
7.
erasmus
Hát ideje is csinálni valamit mert teljesen kihalt az egész TM2, havonta felnézek de alig vannak, az olyan tipusu szerverek amit szeretek meg teljesen üresek remélem tényleg ingyenes lesz a stadium és lesz majd elég ember a szervereken.
6.
6.
mestermagyar
Mi a szar ez? Azért a 21. század 2. évtizedében elég kevés tartalom ha egyszerre egyet adnak ki, baszott drágán.
5.
5.
Őszintén megmondom, csalódtam a címben. A második részre az élmény "négyzetre emelését" ígérték. Ehelyett kaptunk egy új környezetet, oszt kész. Meg is mondták előre, hogy később több is jönni fog, de most, hogy kapunk kettőt, amiből az egyik lényegében nem is új, egyszerűen nem értem, mit csinált a Nadeo (meg Ubi) az elmúlt hat évben. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy ez a free-to-play Stadium csakis arra szolgál, hogy visszahozza a játékosokat, akiket az elmúlt időszakban elvesztettek. Bár azért örülnék is ennek, hiszen tiszta kihalt az egész játék, nyomába se ér a 2-3 évvel ezelőtti formájának.
2.
2.
Birkazoli
Igen várom, 2013 legjobb játék(a) lesz:D
1.
1.
Krumpli
A Nationsel annó sokat játszottam, várós ez is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...