Januárban jön a ShootMania Storm

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Bejelentős kedvében volt a Nadeo a hétvégén, a TrackMania 2 bővítése mellett a ShootMania Storm megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet. A nagy hír apropóján új képeket és egy rövid előzetest is kaptunk a francia srácoktól, nézzétek meg őket!

A ShootMania Storm január 23-án jelenik meg PC-re, a megjelenést egy második bétateszt is felvezeti majd decemberben - itt tudtok rá jelentkezni! A bétateszt második köre új játékmódokkal és új mozdulatokkal várja többek között az érdeklődőket.


5.
5.
mestermagyar
#3: Nameg hogy a Trackmania-ban ez a mindenki egyenlöt kap, az ott azért válik be, mert ott a pályák tényleg számítanak. Itt ugyanúgy ugrálni kell mindenhol, semmi próbálkozás a pálya teljesítésében.
4.
4.
logoffmeister
Pedig elsőre egy nagyon kiegyenlített e-sportra szánt játéknak tűnik. Néhanapján néztem egy kis streamet róla, azt tényleg meg kell hagyni, pattognak benne annyit, mint a nikkelbolha, de eléggé úgy néz ki, mintha direkte a Quake és társai utóda szeretne lenni (nem sok pro meccset láttam abból sem, de ott is a folyamatos gyors mozgás volt ugye a túlélés egyik kulcsa, amit folytonos ugrálással oldottak meg). Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire fogja szeretni a nép.
3.
3.
DzsungelCsirke
#2: Akkor egyre gondoltunk. És egyformán csalódtunk. A mai FPS-kből egyedül a pályaszerkesztő hiányzik, és azt hittem a Shootmania lesz a megváltó. Még nem írom le, de nekem egy kicsit komolytalannak tűnik.
2.
2.
mestermagyar
Amikor elöször láttam képeket hónapokkal ezelött, akkor azt hittem, egy egyszerü lövöldözös játék lesz, és nem ilyen platformer-futurisztikus, egyfegyveres gagyiság. Legalább lehetett volna a mostani fps generációban egy játék, ami egy részletes, fejlett pályaszerkesztövel jön, miközben egyszerü kezelni.

Nem, helyette egy ugrálós unalom jön, ahol szinte mindenhova felugorhatsz. Így nem tudom a pályakészítö hajlamaim kiélni.
1.
1.
Edy92
Ubisoftnak nagyon megy a szekér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...