Késő esti demómánia

  • Írta: Daks
  • 2005. október 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ma este egyszerre négy demó is érkezett! A felhozatal: UFO Aftershock, 80 Days, Rig Racer 2 és Land of the Dead: Road to Fiddler's Green. Csekkoljátok!
Ma este egyszerre négy demó is érkezett! A felhozatal: UFO Aftershock, 80 Days, Rig Racer 2 és Land of the Dead: Road to Fiddler's Green. Csekkoljátok!

UFO: Aftershock
Az UFO: Aftershock-nak ma megjelent az igen kellemes méretűre (281 MB) sikeredett angol nyelvű kipróbálható verziója. Az anyag letölthető a Cenega, 3DGamers, Worthplaying, Playfuls vagy a GameGuru Mania oldalakról.


80 Days

Phileas Fogg varázslatos utazásai hamarosan PC-n, egy kalandjáték formájában is "élvezhetőek" lesznek. Míg meg nem érkezik a teljes verzió, vigasztalódjunk a 658 megás demóval, mely Bombay-be kalauzol el minket egy hosszabb kikapcsolódásra. A cucc azonnal szívható a FileFront, a Fragland, a Worthplaying vagy a Gamer's Hell szervereiről.


Rig Racer 2

Felhozatalunk harmadik darabja az M3D Europe PC-re, illetve PS2-re készülő kamionversenyének, a Rig Racer 2-nek a demója. A 27 megás apróság a játék hivatalos honlapjáról máris rángatható. Bővebb infó ugyanott! :)


Land of the Dead: Road to Fiddler's Green

Mint már korábban hírt adtunk róla, George A. Romero, a zombis-gyilkolós horrorok alkotójának legújabb produkciója játék formában is elérhető lesz hamarosan. A demó letölthető a 3DGamers, a FileFront illetve a Worthplaying tükörszervereiről. Have fun!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...