Most már biztos: jövőre jön a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a cég befektetőinek tartott beszédében elmondta, hogy a sikervárományos sandbox játékuk, a Watch Dogs már biztosan jövőre jelenik meg. A platformlistáról nem hiányzik majd a Wii U sem - rettegjenek azok a számítógépes hálózatok!

A francia kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot a minap beszédet tartott a cég pénzügyi befektetői előtt. A szakember elmondta, hogy a számítógépes rendszerek hackelésére kihegyezett, nyitott világú játékuk, a Watch Dogs 2013 folyamán jelenik meg. Az idei E3-on már elhintették a jövő évi megjelenést, de biztosra csak most merték mondani. Aztán persze ne lepődjünk meg, ha mégis csúszik! (Ugye, Ghost Recon?).

A Ubisoft már javában dolgozik a következő generációs címein is, ám az új platformra való fejlesztés nem jelent azonnal többletköltségeket. A nextgen konzolok első két évében is készítenek majd játékokat a jelenlegi generációs gépekre; az új projektek hozzávetőlegesen ugyanannyiba kerülnek majd, mint a most futó munkálatok. Guillemot szerint a harmadik év számít vízválasztónak - akkor majd teljes mértékben ki tudják használni a friss konzolok kapacitását, némileg drágábban.

A vezérigazgató szerint a következő generációs játékok élettartama hosszabb lesz, köszönhetően az új és az aktuális játékelemeknek, illetve a mikrotranzakciós modellnek.

A Watch Dogs tehát 2013 folyamán jelenik meg, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is. Az elnök 6 százalékos bevételnövekedés vár a Wii U-szoftverektől. Guillemot bizakodó, szerinte az ágazat következő évét a Wii U fogja vezetni.

16.
16.
kopic
#3: Ez a "világvége" dolog egy idiótaság! -.- Tudósok is elmondták, hogy csak valami új kezdete lesz.....
15.
15.
shatterhand
#14: nekem elég az AC3 sebessége is
erős pc után biztos zavaró a szaggatás, de mivel azzal nem játszom , nem tudok viszonyítani így fel sem tűnik
14.
14.
Killerbee
#13: Engem se érdekel, hogy mennyire lesz butítva, csak azt mondom, hogy fix, hogy lesz.
Másfelől viszont az tud zavarni mikor 15-30 fps között cikázik egy játék és sandbox játékoknál, ami fokozottabban memória igényes sajnos ez gyakrabban előjön.
13.
13.
shatterhand
Enegm tök nem érdekel mennyire lesz butított ps3on. Örülök,hogy még évekig jönnek nagy címek ezúttal. És nem lesz gyors halál a játéktámogatásban.
8.
8.
#4,5: Most legyek vak, de én szintén semmi olyat nem találtam benne, amitől ezt bárki is nextgen-nek nézné. Az E3-as gameplayben esetleg megemlíthető a közepe felé lévő cutscene, itt látszik igazán a grafika szépsége. Ettől függetlenül már ma is járunk ilyen szinten, max azért nevezném különlegesnek, mert sandbox címről van szó.
7.
7.
eszeanna
Ennél semmit sem várok jobban! :))
6.
6.
AIlspah
blabla bla.... és mivan akkor ha boxon is úgy fog kinézni ?:D ketté áll majd a szemetek, várjátok ki a végét !
5.
5.
Killerbee
#4: Ja, de nem is úgy fog kinézni meg futni, mint az e3-as videón.
4.
4.
Tokodboy
Mondtam én már az elején is, hogy ez nem nextgen.
3.
3.
Yanez
Gta V,Watch Dogs,Last of US-csak 3 cím,ami bizos felejthetelenné teszi 2013-at,és még mennyi jön!Csúcs év lesz,jeeeeeeeeeeee!Most már tényleg ne álljon be a világvége,mert megölöm!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...