Microsoft Pontokat gyűjthetünk a Halo 4 multijával

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Live Rewards program keretében a szorgalmas Halo 4-játékosok levásárolható MS pontokkal gazdagodhatnak, ha serényen nyúzzák a játék többjátékos módját. Akár 600 pontra is szert tehetünk, ha az online csatatérre merészkedünk. Végre egy életképes jutalmazási rendszer?

Ingyen Microsoft Ponttal gazdagodhatnak a Halo 4-játékosok, de csak abban az esetben, ha hosszabb időt szentelnek az FPS multiplayerének. Mindenekelőtt nem árt csatlakozni november 30-ig az Xbox Live Rewards programhoz, így már kihasználható a Combat Tour ajánlat.

Mindazok a játékosok, akik 35 órán át tolják a Halo 4 multiját, 100 MS ponttal gazdagodnak, akik pedig 70 óránál is többet, azok 300 MS pontra tesznek szert. Ha szelíd 140 órád van a játék online módjában, számíthatsz rá, hogy 600 MS pontot kapsz a kontódra.

A promóció itt még nem ér véget: ha további pontokat költesz el a Halo 4 digitális tartalmaira, akkor valamennyi összeget visszatérít a Microsoft. Ha 1500 MS pontot költesz el, akkor 100 MS pontot, ha ennél is többet, akkor 200 MS pontot kapsz vissza.

Végre van értelme huzamosabb ideig játszani a Halo 4 multijával? A beleölt idő az élmény mellett végre kapott kredit formájában is megtérül.

10.
10.
supair
Fasza nem? NOT JOIN IN YOUR COUNTRY! (magyar reg.-gel)
9.
9.
Vopesz
Azért a cikk kissé hiányos. Az azért elég lényeges, hogy ez az akció csak novemberre érvényes (rewards-on van fent az info).
8.
8.
Macccy
EZ Jó ötlet!!

'Until 70 hundred hours ... Do not Finish The Fight!'
7.
7.
robogo98
Extra hype a multihoz meg a DLC-k hez
5.
5.
K/G.
Magyarországon nem elérhető. Ez nem ártana a cikkbe, mielőtt fellelkesül itt mindenki.
3.
3.
kazuma1989
gondolom a spanyol viaszt is te találtad fel..:)
2.
2.
Tywin Wrex
Na ez szuper ötlet a konzolosoknak, Pc-n azaz Steemen már kitaláltam ezt az ötletet, hogy pl. bizonyos Cod lejátszott időtartamért kaphatnánk valami nyalánkságot, most ezt a konzol megcsinálta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...