Úton az Uncharted: Fight for Fortune?

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal adatbázisában tűnt fel az Uncharted: Fight for Fortune neve. A fejlesztést a One Loop Games végzi, amely eddig számos letölthető és mobilos címet fejlesztett. Vajon arcade mellékágat kapunk Nathan Drake-kel, vagy egy újabb PS Vitás epizódot?

Az Uncharted: Fight for Fortune multiplatform címnek ígérkezik az ausztrál korhatár-besorolásért felelő hivatal adatbázisa szerint. A kiadásért természetesen a Sony felel majd, ráadásul enyhe erőszak és droghasználat szerepel benne. Könnyedebb téma, de innentől már csak találgatni tudunk. 

A fejlesztésért a One Loop Games felel, ami számos Xbox Live-os és PSN-es címet készített már, de a Sonyval is jó barátságban van, tekintve, hogy ő rakta össze a mobilokra megjelent God of War: Betrayalt és a Ratchet & Clank: Going Mobile-t. A Los Angeles-i székhelyű stúdió honlapja szerint jelenleg két titkos projekten dolgozik, melyek között "egy igazán nagy" játék is szerepel. Csak nem az Uncharted következő spin-offja?

A konkrét bejelentésekre még várnunk kell az Uncharted-sorozat kapcsán: a Naughty Dog jelenleg gőzerővel kalapálja a The Last of Ust, s nem hinnénk, hogy lenne még kapacitása egy teljes értékű folytatáshoz. Sokkal inkább az tűnik esélyesnek, hogy az Uncharted: Fight for Fortune egy letölthető PSN-es cím lesz, vagy egy újabb epizód PlayStation Vitára.

Várjuk a Sony hivatalos álláspontját!

10.
10.
Quent1n
#7: Nekem megvolt a 3 de eladtam, csalódtam benne.. nem lövök le poént de szerezd be azért, mert nem rossz sőt! Nagyon jó játék csak én többet vártam :)

Amúgy szerintem a 2 tökéletes lett. Az első részben nekem nem tetszett a táj monotonitása, a szörnyek, az ellenséges katonákba szükséges 1 tár lőszer stb. :) Viszont a fejtörők meg a hangulat az nagyon ott volt! :) A második részbe nekem egyedül a fejtörőket tekintve maradt egy kis hiányérzetem de a történet, a karakterek, a pályák... lenyűgözött az egész..
9.
9.
keiji maeda
#3: a crash is addig volt csak jó amíg naughty dog készítette :) teljesen igazad van :)
8.
8.
metercsiken
#7: Szerezd is be, mert megéri! : )

Egyébként megértem , hogy a Naughty Dog fejlesztői most a másik címre koncentrálnak, de én akkor is AKAROK (-nék ) egy "nagy" uncharted folytatást! : )
7.
7.
shatterhand
#5: Kevés ilyet fogsz hallani, de sztem az első jobb. Jobban passzolt a kalandhoz az a szigetes helyszín.
A 2. rész nekem már ehhez képest depisebb volt:)
A 3. egyenlőre kimaradt, de folyamatban a beszerzése.
6.
6.
Kumite
Ps Vitára jön egy "kártya / kaszinó" kategóriájó játék:
http://www.ign.com/articles/2012/11/07/uncharted-fight-for-fortune-unintentionally-announced
5.
5.
Csoola
Most nyúzom az első részt PS3-on, iszonyat jóság ez a cucc!
4.
4.
strike19
Remélem valami Ps3 cím lesz.Mondjuk egy Uncharted ps vitás rész is jó lenne.
3.
3.
Tokodboy
Uncharted nem azért jó mert Uncharted, hanem azért mert a Naughty Dog heggeszti. Mivel mobilos csapat fejléeszti, ezért max valéami mellék ág lehet.
2.
2.
Yanez
Bármilyen formában jön,nem lesz szar,mert Uncharted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...