Elkészült a Far Cry 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 7.
  • Hír
Link másolása
Befejeződtek a Far Cry harmadik részének munkálatai, ha minden jól megy, a hónap végén gőzerővel lődözhetünk és gombázhatunk a játék egzotikus szigetein, miközben félőrültek vadásznak ránk. A Far Cry 3 megint más lesz, mint elődei, remélhetőleg a minőséget sem érheti panasz.

Noha többen úgy tartják, a CryTek-féle Far Cry volt az első és egyben utolsó értékelhető epizód a sorozat történetében, az új részeket rendre óriási várakozások előzik meg. A Far Cry 3 is izgalmasnak tűnik: a látványos grafika alap, mellé jön a szabadon bejárható játékvilág, a megoldási lehetőségek végtelen tárháza, és persze az őrült ellenfelek, meg a tudatmódosító szerek is színesítik az egyveleget.

November végén megnézzük, mit tud! A Ubisoft a Far Cry 3 Twitter-csatornáján jelentette be, hogy a játék aranylemezre került, már csak a sokszorosítás van hátra, és jöhet a megjelenés. Az új rész először Európába érkezik meg november 29-én, november 30-án megy az Egyesült Királyságba, majd december 4-én várható az USA-beli premier. A kiadó leszögezte: a PC-s változat együtt érkezik a konzolosokkal.

16.
16.
Jinbobo
15.
15.
br1Koo
#13: :D Semmi újat nem hoz. a környezetet is láttuk már vagy 3-szor, meg az alapkoncepciót is. Trailereken meg gameplay videókon mindig olyan brutálnak tűnik, hogy hú de új, de amikor az ember játszik vele, az hogy ki kell lőni a kb amerikai hadsereg létszámú ellent nekem már baromi unalmas és irreális, mind filmben mind játékban. Ez a dzsungeles dolog már a crysisnál unalmas volt nekem.
14.
14.
Verigas
http://www.youtube.com/playlist?list=PLAF2817460E54524C
13.
13.
Uhu123
Ez a játék végre szó szerint színt fog vinni a szürke FPS-ekbe. A videókból valami ultrabrutál hangulat jön át, remélem, hogy majd a játékban is meg lesz ez. Nagyon várom.
12.
12.
hedzsooo
#4: Tuti, az Assassin`s Creed III mellett ezt várom legjobban a kis PC-mre az idén, nem lehet majd rossz, nem szabad neki! :D
9.
9.
ptmilan
Eleinte féltem a játéktól, mert túl nagy volt a hype körülötte (na nem mintha az AC3 körül nem lett volna), de mivel az AC3 fantasztikusra, mondhatni hibátlanra (kezdetleges bugoktól eltekintve) sikeredett, így adok egy esélyt a FarCry3-nak is. :-)
8.
8.
markoci555
azt hittem már eddig is megvolt, gondolom tényleg csak ilyen kis utolsó simítgatások lehettek
7.
7.
KeXxX
ez az! végre ezt is megéltük :) jöhet nyugodtan, a pénz a tavalyi E3 óta félre van téve rá.
6.
6.
CJgabor
#5: Óóóó mégtöbb flamewar :D Ezaz!
Mellesleg ütősnek néz ki. Én várom.
5.
5.
Lacek5
varom mar a sok idiotat aki ezt is BÉEF-hez meg KOD-hoz fogja hasonlitani
4.
4.
giga321
Szerintem rendesen ütni fog ez a game.
3.
3.
Lacek896
Remek hír! Most már tényleg nem kell sokat várni!
2.
2.
DON GONDOCS
TADA! várjuk pénzel-kíváncsian
1.
1.
GegeWarrior
Hát marha kíváncsi vagyok milyen lett, de az előzetesek alapján kissé elgurult a készítők gyógyszere :) Ami persze nem biztos, hogy baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...