Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

  • Írta: InGen
  • 2012. november 11.
  • Hír
Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.

A játék kreatív igazgatója, Trent Oster árulta el, hogy még 2013 nyara előtt, valamikor tavasszal jelenik meg a Baldur's Gate II: Enhanced Edition. Mivel az első rész feljavított verziója még novemberben megérkezik, a csapat ezután teljes erővel a másik epizód felpumpálására koncentrálhat.

Oster viccesen megjegyezte, 2013-ban szeretne látni valami napsütést is, mert idén ez teljesen kimaradt az életéből a sok munka miatt. Ettől függetlenül azonban ambiciózus tervei vannak, elképzelhető, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition jöhet iOS-re: a csapat már működésre bírta a játékot iPhone 4-en, csak a felhasználói felületet kellene úgy módosítani, hogy mobilon is élvezhető legyen az anyag.

Ami a legfontosabb: az Enhanced Editionök sikerétől függően elképzelhető, hogy a Oster és csapata elkészítheti majd a Baldur's Gate III-at.

Ezek is érdekelhetnek

8.
Kerub
Ha ez tényleg kijön iOSre akkor 4év ios használat után végre lesz egy játék amivel én is játszani fogok :)
(A Chron Crossal azért nem játszottam mert a checkpointos rendszere nem passzol az én "10-15percere belogolok játszani" stílusomhoz :( )
6.
daenath
Nah ez majdnem egy magomles :D
5.
leviske
#4: +1

Bár mondjuk megugrani az elvárásokat egészen biztos, hogy nem tudják, mivel a BG széria az eltelt idő miatt túlidolizálttá vált.
4.
névtelenség
"Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne."

Jó kérdés!
Csupán annyit toldanék hozzá, hogy melyik Bioware nélkül? A mai giccs gyárosok nélkül vagy a régi kreatív csapat nélkül?
2.
Mortis
1.
vuliem
Nagyon helyes! Tűkön ülve várom az első rész ápdételt változatát is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...